Keystone logo
University of Wyoming

University of Wyoming

University of Wyoming

Bevezetés

A University of Wyoming világszínvonalú oktatást kínál a wyomingi Laramie kis közösségében. Az 1886-ban alapított egyetem évente több mint 14 000 hallgatót fogad mind az 50 államból és 90 országból . Földtámogatási egyetemként Wyoming állam szolgálatára törekszünk és olyan diplomások előállítására törekszünk, akik továbbra is globális vezetők lesznek. Itt mindent megtudhat az agronómiától az állattanig, a büntető igazságszolgáltatásig a színházig és a táncig.

Élet Laramie-ban

A University of Wyoming beiratkozva nemcsak megfizethető áron jelentkezik nagyszerű oktatásra; Ön is egy olyan közösség tagjává válik, amely büszke arra, hogy kihívást jelentsen, felvegye az alkalmat, és átfogja helyi környezetünket. Talál végtelen, négyszezonos szabadtéri kalandot, művészetet és kultúrát, élénk belvárost és barátságos campus közösséget.

Hitelesek vagyunk

University of Wyoming amely a nyugati hagyományokban gyökerezik és a robosztus Sziklás-hegység veszi körül, 1886-ban alapították, és országosan elismert földtámogatási kutatóintézet , szakértői karokkal, legmagasabb rangú tudósokkal és világszínvonalú létesítményekkel.

Kapcsolatban vagyunk

Használja ki a kis osztályok méretét, a támogató tanárokat, valamint a helyi és állami támogatást, amelyet Wyoming egyetlen négyéves egyeteme élvezi. És ha egyszer egy cowboy, mindig cowboy azt jelenti, hogy egész életen át tartó kapcsolatokat szerezhet öregdiákokkal, függetlenül attól, hogy hová tart.

Globálisak vagyunk

Tapasztalja meg a világot, mint osztályterme, bármelyik négyéves állami földterület-támogatási egyetem legnagyobb külföldi ösztöndíjjal. Az UW hallgatók évente közel 50 országban tanulnak, 400 belföldi és külföldi tanulmányokon .

Kalandosak vagyunk

Találja meg Wyomingját a 30 mérföldre ápolt sífutópályáktól, 300 mérföldre a snowmobiling nyomvonalaktól és több mint 100 mérföldes hegyi kerékpáros nyomvonalakon, plusz horgászat, sziklamászás, 2,9 millió hektár nemzeti erdő és még sok más. A Outdoor magazin az UW-t az ország egyik legfontosabb szabadtéri iskolájának ismerte el .

10 ok, hogy cowboy lehessen

 1. Alacsony a hallgatók és a tanárok aránya (15: 1).
 2. Országosan elismert kutatóintézet.
 3. Páratlan külföldi tanulmányi ösztöndíjprogram.
 4. 200 hallgatói szervezet és önkéntes lehetőség.
 5. Világszínvonalú oktatási és kutatási létesítmények.
 6. Versenyosztási IA atlétikai programok.
 7. Hozzon létre globális kapcsolatot az öregdiákok UW hálózatán keresztül.
 8. Tájékoztatás és támogatás Wyoming minden sarkában és azon túl.
 9. Legfontosabb szabadtéri kalandiskola.
 10. Kiváló értékű felső szintű oktatás.

Brooke Cagle / Unsplash

126849_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Üdvözöljük Laramie-ban

Wyoming drágakővárosa

A 7200 méter magas hegyláncok között elhelyezkedő 1860-as években a vasútvárosban közel 32 000 lakos található, számos tisztelt múzeum, számtalan egyedi üzlet és étterem működik. Egy tucat élénk falfestmény, amelyet a helyi művészek festenek, életre kelti a történelmi Laramie belvárosát, míg a vonatok zümmögése a nyugati város gyökereire emlékezteti. Függetlenül attól, hogy a Laramie folyóhoz vagy a Havas hegység tavaihoz halad, vagy a közeli nemzeti erdő 2,9 millió hektáros területét kirándulásra, kerékpárra, táborra vagy síelésre használja, epikus kaland vár minden irányba.

UW történelem

A University of Wyoming 1886-ban alapították, amikor Wyoming még mindig terület volt. 1887 szeptemberében az UW 42 hallgató és öt oktató számára nyitotta meg kapuit - mint az „Egyenlőség Állam” egyeteme számára megfelelő volt - mind a hallgatók, mind a tanárok az első naptól kezdve nők voltak. A város szélén, Laramie városi parkjában épült Old Main az UW első épülete volt, és az egyetem fennállásának első éveiben osztályokat, könyvtárat és adminisztratív hivatalokat tartott.

Az egyetem első elnöke, John Wesley Hoyt a művészetekre és a humán tudományokra összpontosító tantervet hozott létre, és végzős és normál iskolát hozott létre. Ezen túlmenően, mint Wyoming földtámogató intézménye, az egyetem mezőgazdasági, mérnöki és katonai taktikákat tanított.

Az UW azóta jelentős oktatási és kutatási egyetemen nőtte ki magát, körülbelül 13 500 hallgatóval és több mint 700 oktatóval. Egész fennállása alatt az UW volt az egyetlen négyéves egyetem Wyoming államban, bár szoros kapcsolatot tart fenn az állam közösségi főiskoláival.

Az olyan programok, mint az atlétika, a mezőgazdasági kiterjesztés, az állami és szövetségi partnerségek, valamint az olyan újabb kezdeményezések, mint például az Energiaforrások Iskolája és az NCAR-Wyoming Supercomputing Center, fontos szerepet játszottak sok Wyoming lakos és közösség életében közel 125 éve.

Az Amerikai Örökségközpont Egyetemi Levéltára nagyszerű forrást jelent a fontos eseményekkel kapcsolatos történelmi anyagokhoz és az ezer digitális fényképhez való hozzáféréshez online digitális gyűjteményében.

Büszkeség pontok

Az UW Pride nem csupán színes ruházat - ez egy merész hozzáállás, amely az oktatás, a feltárás és a vállalkozás gazdag örökségére támaszkodik, és a Nyugat szellemét szimbolizálja . Az UW az intézményünket képviselő egyének eredményeit ünnepli, ideértve a hallgatókat, a karokat, az alkalmazottakat, az öregdiákokat és az adományozókat, valamint az egyedülálló kötelékét a wyomingi emberekkel.

Az UW Pride emellett bemutatja a kiválóság iránti elkötelezettségünket a létesítményekben és a programokban, állami és magán hozzájárulásokkal, kezdve a Michael B. Enzi STEM létesítménnyel és a Buchanan Előadóművészeti Központtól a legmagasabb szintű tudományos kezdeményezésig és a vagyonkezelők oktatási kezdeményezéséig.

Tanulj keményen, játssz keményen. A Pokes rajongói több mint 100 éve élvezik kedvenc UW atlétikai csapataikat, miközben a legjobb barna és arany sportolják. Kiemelkedő hallgatósportolóink versenyeznek mind az NCAA Division IA, mind a klubsportokban, és kiválóságra törekszenek a terepen és a terepen. Go Pokes!

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

Helyszínek
 • East University Avenue,1000, 82071, Laramie

Kérdések