Keystone logo
University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

Bevezetés

Az Egész életen át tartó tanulás központja (C3L), amelyet 2006-ban alapítottak, egy kutatási központ az Oldenburgi Egyetemen. Tudományos intézetként az egész életen át tartó tanulás központja (C3L) vezető szerepet töltött be a németországi folyamatos felsőoktatási ágazatban innovatív oktatási és tanulási formátumok felhasználásával, valamint a kreditátviteli eljárások kidolgozásával és alkalmazásával. Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a vállalkozásban és állami intézményekben dolgozó felnőttek igényeinek, akik folytatni akarják szakmai fejlődésüket, vagy akik támogatást keresnek a továbbképzési programok kidolgozásához szervezetüknél. A C3L több mint 70 oktatási fejlesztési, kutatási és tanulást támogató személyzetet foglalkoztat, és több mint 120 tanár nyújt minőségi tanulási tapasztalatot a C3L hallgatók számára.

138083_download.png

Az Oldenburgi Carl von Ossietzky Egyetem 1973-ban alakult, így Németország egyik fiatal egyeteme. Célja, hogy válaszokat találjon a 21. században a társadalom előtt álló legnagyobb kihívásokra - interdiszciplináris, csúcstechnológiai kutatások révén.

A Oldenburg campus Pathways rövidek: az egyetem oktatói és adminisztratív munkatársai szorosan együttműködnek interdiszciplináris megközelítéssel. Sokan integrálódnak a speciális kutatási területekbe, kutatócsoportokba és az európai kiválósági klaszterekbe.

Az Egyetem szorosan együttműködik több mint 200 más egyetemrel világszerte, és a nem egyetemi intézményekhez is kapcsolódik a kutatás, az oktatás, a kultúra és az üzleti élet területén.

Az Oldenburgi Egyetem több mint 13 700 hallgatót készít szakmai életre. A szakterületek széles skáláját kínálja a nyelvtanulástól, a kulturális tanulmányoktól és a humán tudományoktól az oktatási tudományokig, a művészetig és a zenészettudományokig, a gazdasági és társadalmi tudományokhoz, a matematikához, a számítástechnikához, a természettudományokhoz és a 2012-ben létrehozott új gyógyszer- és egészségügyi tudományokhoz. .

138084_download-1.png

Helyszínek

  • Oldenburg

    Carl von Ossietzky Universität Oldenburg, Ammerländer Heerstraße 114-118, 26129, Oldenburg

Kérdések