Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Business Analytics szakmai gyakorlattal Online
The University of Law Business School Online

MSc Business Analytics szakmai gyakorlattal Online

Online

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Távoktatás

* 2023. október - 2024. június: 10 750 font | 2024. szeptember - 2025. június

Bevezetés

Szenvedélyesen szereti kihasználni az adatok erejét? Az új MSc Business Analytics with Professional Practice Online kurzusunk egy 2 éves, nappali tagozatos üzleti mesterképzés. Az első tanévet megosztja az 1 éves MSc Strategic Business Management (Stratégiai üzleti menedzsment) képzéssel, a 2 éves program pedig egy második év szakmai gyakorlatot is tartalmaz, kifejezetten a hallgatók elhelyezkedési lehetőségeinek elősegítése érdekében.

A hagyományos szakmai gyakorlati évnél nagyobb rugalmasságot kínáló szakmai gyakorlati évünk lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, hogyan kívánja készségeit a gyakorlatban kamatoztatni. Választhat egyetemi diplomamunkát, üzleti tervet, üzleti vagy tanácsadói projektet, vagy fizetett szakmai gyakorlatot az iparban, attól függően, hogy melyik lehetőség felel meg leginkább az Ön jövőbeli karrierútjának. (A szakmai gyakorlati évvel kapcsolatos további információkért látogasson el a weboldalra:).

Ezt a rendkívül gyakorlatias, akkreditált online üzleti tanfolyamot úgy terveztük, hogy nagy hangsúlyt fektessünk az Ön jövőbeli foglalkoztathatóságára, és ideális azoknak, akiknek numerikus hátterük van, és az adatkezelés, az üzleti intelligencia és az adatelemzés kulcsfontosságú szempontjaival és technológiáival kapcsolatos készségeiket szeretnék csiszolni. Ez a tanfolyam felvértezi Önt a technológiai környezetben történő problémamegoldáshoz és az adatvezérelt üzleti döntések meghozatalához szükséges ismeretekkel és készségekkel.

Ezt a tanfolyamot a Chartered Management Institute akkreditálta, így a tanfolyam sikeres elvégzése után lehetősége lesz arra, hogy a diploma mellett a CMI 7. szintű stratégiai menedzsment és vezetés diplomájára is jelentkezzen. Ezt a tanfolyamot a Chartered Institute of Marketing (CiM) "akkreditált diplomaként" is kínálja, ami azt jelenti, hogy a hallgatók gyorsított ütemben szerezhetnek az iparágban elismert képesítéseket.

Élvezze a rugalmasságot – az online campusunkon végzett tanulás lehetővé teszi, hogy saját tempójában és egyéb kötelezettségei szerint dolgozzon, a megadott határidőn belül és a kívánt napszakban, szakértelmünk, tapasztalatunk és foglalkoztathatósági fókuszunk javára.

Tanfolyam követelmények

  • 2: 2 vagy magasabb az Egyesült Királysági Bachelor diploma vagy ezzel egyenértékű képesítés
  • Nemzetközi követelmények - az IELTS 6.5-ös vagy annál magasabb szintű angol nyelvű szint, az egyes komponensek legalább 5,5-ével.

díjak

  • 2023. október - 2024. június: 10,750 GBP
  • 2024. szeptember - 2025. június: 11,300 font

Karrier

Üzleti analitika.

Az Iskoláról

Kérdések