Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Corporate Governance és társasági jog szakmai gyakorlattal Online
The University of Law Business School Online

MSc Corporate Governance és társasági jog szakmai gyakorlattal Online

Online

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Távoktatás

* 2023. október - 2024. június: 10 750 font | 2024. szeptember - 2025. június

Bevezetés

Emelje karrierjét a következő szintre online üzleti mesterképzésünkkel a vállalatirányítás és a társasági jog területén. Az új MSc Corporate Governance with Company Law with Professional Practice online kurzusunk egy 2 éves, nappali tagozatos üzleti mesterképzés. Az első tanévet megosztja az 1 éves MSc Strategic Business Management (Stratégiai üzleti menedzsment) képzéssel, a 2 éves program előnye a második év szakmai gyakorlat, amely kifejezetten a hallgatók elhelyezkedési lehetőségeinek elősegítésére szolgál.

A hagyományos szakmai gyakorlati évnél nagyobb rugalmasságot kínáló szakmai gyakorlati évünk lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, hogyan kívánja készségeit a gyakorlatban kamatoztatni. Választhat egyetemi diplomamunkát, üzleti tervet, üzleti vagy tanácsadói projektet, vagy fizetett szakmai gyakorlatot az iparban, attól függően, hogy melyik lehetőség felel meg leginkább az Ön jövőbeli karrierútjának. (A szakmai gyakorlati évvel kapcsolatos további információkért látogasson el a weboldalra:).

A szervezeteket egyre inkább felelősségre vonják üzleti döntéseikért, és egyre nagyobb hangsúlyt kap az etikus magatartás és a vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR). A kurzus során fejleszti szakmai készségeit, és feltárja a vállalatirányítási és társasági jogi keretek legfontosabb fogalmait, különös tekintettel az üzleti etikára, valamint az üzleti döntéshozatalt övező etikai és jogi dilemmákra.

Élvezze a rugalmasságot – az online campusunkon végzett tanulás lehetővé teszi, hogy saját tempójában és egyéb kötelezettségei szerint dolgozzon, a megadott határidőn belül és a kívánt napszakban, szakértelmünk, tapasztalatunk és foglalkoztathatósági fókuszunk javára.

Tanfolyam követelmények

  • 2: 2 vagy magasabb az Egyesült Királysági Bachelor diploma vagy ezzel egyenértékű képesítés
  • Nemzetközi követelmények - az IELTS 6.5-ös vagy annál magasabb szintű angol nyelvű szint, az egyes komponensek legalább 5,5-ével.

díjak

  • 2023. október - 2024. június: 10,750 GBP
  • 2024. szeptember - 2025. június: 11,300 font

Karrier

MSc vállalatirányítás és társasági jog.

Az Iskoláról

Kérdések