Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Human Resources with Employment Law with Professional Practice Online (Munkajog és szakmai gyakorlat)
The University of Law Business School Online

MSc Human Resources with Employment Law with Professional Practice Online (Munkajog és szakmai gyakorlat)

Online

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Távoktatás

* 2023. október - 2024. június: 10 750 font | 2024. szeptember - 2025. június

Bevezetés

Az új MSc Human Resources with Employment Law with Professional Practice Online kurzusunk egy 2 éves, nappali tagozatos üzleti mesterképzés. A 2 éves program az első tanévet megosztja az 1 éves MSc Strategic Business Management programmal, a második év szakmai gyakorlatot tartalmaz, kifejezetten a hallgatók elhelyezkedési lehetőségeinek elősegítése érdekében.

A hagyományos szakmai gyakorlati évnél nagyobb rugalmasságot kínáló szakmai gyakorlati évünk lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, hogyan kívánja készségeit a gyakorlatban kamatoztatni. Választhat egyetemi diplomamunkát, üzleti tervet, üzleti vagy tanácsadói projektet, vagy fizetett szakmai gyakorlatot az iparban, attól függően, hogy melyik lehetőség felel meg leginkább az Ön jövőbeli karrierútjának. (A szakmai gyakorlati évvel kapcsolatos további információkért látogasson el a weboldalra:).

Online üzleti mesterképzésünk a humánerőforrás- és munkajog területén széleskörű ismereteket nyújt az emberi erőforrás-gazdálkodás legfontosabb fogalmairól, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy a humánerőforrás-gazdálkodás és a foglalkoztatás jogi aspektusaira szakosodjon, ami versenyelőnyt biztosít a munkaerőpiacon. A tanfolyam felépítése az iparági fejlődési igények kielégítésére helyezi a hangsúlyt, és nagy hangsúlyt fektet a jövőbeli foglalkoztathatóságra, így a tanfolyam elvégzése után Ön jó helyzetben lesz ahhoz, hogy karrierjét vezetői szintre emelje.

Ezt a tanfolyamot a The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) és a The Chartered Management Institute (CMI) egyaránt akkreditálta. Ez azt jelenti, hogy a diploma megszerzését követően lehetősége lesz arra, hogy a CIPD tanúsítványt és a CMI 7. szintű diplomáját a stratégiai menedzsment és vezetés területén kérelmezze.

Élvezze a rugalmasságot – az online campusunkon végzett tanulás lehetővé teszi, hogy saját tempójában és egyéb kötelezettségei szerint dolgozzon, a megadott határidőn belül és a kívánt napszakban, szakértelmünk, tapasztalatunk és foglalkoztathatósági fókuszunk javára.

Tanfolyam követelmények

  • 2: 2 vagy magasabb az Egyesült Királysági Bachelor diploma vagy ezzel egyenértékű képesítés
  • Nemzetközi követelmények - az IELTS 6.5-ös vagy annál magasabb szintű angol nyelvű szint, az egyes komponensek legalább 5,5-ével.

díjak

  • 2023. október - 2024. június: 10,750 GBP
  • 2024. szeptember - 2025. június: 11,300 font

Karrier

MSc Emberi erőforrások és munkajog.

Az Iskoláról

Kérdések