Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Kiberbiztonsági menedzsment szakmai gyakorlattal Online
The University of Law Business School Online

MSc Kiberbiztonsági menedzsment szakmai gyakorlattal Online

Online

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Távoktatás

* 2023. október - 2024. június: 10 750 font | 2024. szeptember - 2025. június

Bevezetés

Az új MSc Cyber Security Management with Professional Practice Online kurzusunk egy 2 éves, nappali tagozatos üzleti mesterképzés. A 2 éves program első tanévét megosztja az 1 éves MSc Strategic Business Management (Stratégiai üzleti menedzsment) képzéssel, a második évben pedig a szakmai gyakorlatot is magában foglalja, kifejezetten a hallgatók elhelyezkedési lehetőségeinek elősegítése érdekében.

A hagyományos szakmai gyakorlati évnél nagyobb rugalmasságot kínáló szakmai gyakorlati évünk lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, hogyan kívánja készségeit a gyakorlatban kamatoztatni. Választhat egyetemi diplomamunkát, üzleti tervet, üzleti vagy tanácsadói projektet, vagy fizetett szakmai gyakorlatot az iparban, attól függően, hogy melyik lehetőség felel meg leginkább az Ön jövőbeli karrierútjának. (A szakmai gyakorlati évvel kapcsolatos további információkért látogasson el a weboldalra:).

Ez a posztgraduális online diploma célja, hogy az üzleti szakemberek mélyreható ismeretekkel rendelkezzenek a kiberbiztonság alapvető aspektusairól a jelenlegi, gyorsan fejlődő technológiai környezetben. Ez a program különösen a kiberbiztonsági adattudományi menedzsmentben vagy bármely olyan vezetői szerepben való karrierépítéshez szükséges készségeket és megértést nyújt, ahol a kockázatértékelés és az adatok elemzése jelentős szerepet játszik. A tanfolyam elvégzése után Ön rendelkezik majd azokkal az ismeretekkel és készségekkel, amelyekkel karrierjét vezetői szintre emelheti, és maximalizálhatja jövőbeli jövedelmét.

Ezt a tanfolyamot a Chartered Management Institute akkreditálta, így a tanfolyam sikeres elvégzése után lehetősége lesz arra, hogy a diploma mellett a CMI 7. szintű stratégiai menedzsment és vezetés diplomájára is jelentkezzen.

Élvezze a rugalmasságot – az online campusunkon végzett tanulás lehetővé teszi, hogy saját tempójában és egyéb kötelezettségei szerint dolgozzon, a megadott határidőn belül és a kívánt napszakban, szakértelmünk, tapasztalatunk és foglalkoztathatósági fókuszunk javára.

Tanfolyam követelmények

  • 2: 2 vagy magasabb az Egyesült Királysági Bachelor diploma vagy ezzel egyenértékű képesítés
  • Nemzetközi követelmények - az IELTS 6.5-ös vagy annál magasabb szintű angol nyelvű szint, az egyes komponensek legalább 5,5-ével.

díjak

  • 2023. október - 2024. június: 10,750 GBP
  • 2024. szeptember - 2025. június: 11,300 font

Karrier

Kiberbiztonság és menedzsment.

Az Iskoláról

Kérdések