Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc projektmenedzsment szakmai gyakorlattal Online
The University of Law Business School Online

MSc projektmenedzsment szakmai gyakorlattal Online

Online

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Távoktatás

* 2023. október - 2024. június: 10 750 font | 2024. szeptember - 2025. június

Bevezetés

Az új MSc Project Management with Professional Practice Online kurzusunk egy 2 éves, nappali tagozatos üzleti mesterképzés. Az első tanévet megosztja az 1 éves MSc Strategic Business Management (Stratégiai üzleti menedzsment) programmal, a 2 éves program pedig egy második év szakmai gyakorlatot is tartalmaz, kifejezetten a hallgatók elhelyezkedési lehetőségeinek elősegítése érdekében.

A hagyományos szakmai gyakorlati évnél nagyobb rugalmasságot kínáló szakmai gyakorlati évünk lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, hogyan kívánja készségeit a gyakorlatban kamatoztatni. Választhat egyetemi diplomamunkát, üzleti tervet, üzleti vagy tanácsadói projektet, vagy fizetett szakmai gyakorlatot az iparban, attól függően, hogy melyik lehetőség felel meg leginkább az Ön jövőbeli karrierútjának. (A szakmai gyakorlati évvel kapcsolatos további információkért látogasson el a weboldalra:).

Az online MSc projektmenedzsment szakunk nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, és a hallgatók ismereteket és megértést szereznek a projektmenedzsment legfontosabb aspektusairól. A keretrendszerek, eszközök és technikák korszerű keverékével valós példákat és gyakorlatorientált tanulási megközelítést alkalmazunk, hogy a hallgatók megszerezzék a kiemelkedéshez szükséges szakmai készségeket. Akár egy szervezetnél betöltött pozíciót, akár szabadúszó projektmenedzserként saját vállalkozásba kezdenek.

Ezt a tanfolyamot a Chartered Management Institute akkreditálta, így a tanfolyam sikeres elvégzése után lehetősége lesz arra, hogy a diploma mellett a CMI 7. szintű stratégiai menedzsment és vezetés diplomájára is jelentkezzen.

Élvezze a rugalmasságot – az online campusunkon végzett tanulás lehetővé teszi, hogy saját tempójában és egyéb kötelezettségei szerint dolgozzon, a megadott határidőn belül és a kívánt napszakban, szakértelmünk, tapasztalatunk és foglalkoztathatósági fókuszunk javára.

Tanfolyam követelmények

  • 2: 2 vagy magasabb az Egyesült Királysági Bachelor diploma vagy ezzel egyenértékű képesítés
  • Nemzetközi követelmények - az IELTS 6.5-ös vagy annál magasabb szintű angol nyelvű szint, az egyes komponensek legalább 5,5-ével.

díjak

  • 2023. október - 2024. június: 10,750 GBP
  • 2024. szeptember - 2025. június: 11,300 font

Karrier

Projektmenedzsment.

Az Iskoláról

Kérdések