Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Stratégiai üzleti menedzsment szakmai gyakorlattal Online
The University of Law Business School Online

MSc Stratégiai üzleti menedzsment szakmai gyakorlattal Online

Online

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Távoktatás

* 2023. október - 2024. június: 10 750 font | 2024. szeptember - 2025. június

Bevezetés

Az új MSc Strategic Business Management with Professional Practice Online kurzusunk egy 2 éves, nappali tagozatos üzleti mesterképzés. Az első tanévet megosztja az 1 éves MSc Strategic Business Management (Stratégiai üzleti menedzsment) programmal, a 2 éves program azonban egy második év szakmai gyakorlatot is tartalmaz, kifejezetten az elhelyezkedési lehetőségek elősegítése érdekében.

A hagyományos szakmai gyakorlati évnél nagyobb rugalmasságot kínáló szakmai gyakorlati évünk lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, hogyan kívánja készségeit a gyakorlatban kamatoztatni. Választhat egyetemi diplomamunkát, üzleti tervet, üzleti vagy tanácsadói projektet, vagy fizetett szakmai gyakorlatot az iparban, attól függően, hogy melyik lehetőség felel meg leginkább az Ön jövőbeli karrierútjának. (A szakmai gyakorlati évvel kapcsolatos további információkért látogasson el a weboldalra:).

Nagy hangsúlyt fektetve a jövőbeni foglalkoztathatóságra, akkreditált online üzleti mesterképzésünk stratégiai üzletvezetésből széleskörű megértést nyújt a műveletekről, valamint arról, hogy az egyes üzleti területek hogyan hatnak és befolyásolnak egy másikat. Mélyreható ismereteket és ismereteket szerezhet a stratégiai üzleti és menedzsment kulcsfontosságú szempontjairól globális kontextusban. Legyen szó menedzserről, tanácsadóról, elemzőről vagy vállalkozóról, készen áll arra, hogy elindítsa, vagy felgyorsítsa karrierjét a következő szintre.

A hallgatók kiváló alapokat szereznek az üzleti élet és a menedzsment kulcsfontosságú aspektusaiból, amelyekkel a vállalkozásoknak ma szembe kell nézniük. A sikeres üzleti szakemberek közreműködésével tervezett, különböző modulokat felölelő képzés biztosítja, hogy Ön a legjobb alapot szerezze meg szakmai karrierjéhez.

Ez a program akkreditált a szakmailag elismert Chartered Management Institute minősítéssel, így sikeres elvégzése után a diploma mellett a CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership (Stratégiai menedzsment és vezetés) fokozat megszerzésére is pályázhat. Ezt a tanfolyamot a Chartered Institute of Marketing (CiM) "akkreditált diplomaként" is kínálja, ami azt jelenti, hogy a hallgatók gyorsított ütemben szerezhetik meg az iparágban elismert képesítéseket.

Élvezze a rugalmasságot – az online campusunkon végzett tanulás lehetővé teszi, hogy saját tempójában és egyéb kötelezettségei szerint dolgozzon, a megadott határidőn belül és a kívánt napszakban, szakértelmünk, tapasztalatunk és foglalkoztathatósági fókuszunk javára.

Tanfolyam követelmények

  • 2:2 vagy annál magasabb szintű brit alapképzés vagy azzal egyenértékű képesítés.
  • A nemzetközi hallgatóknak továbbá olyan angol nyelvi szintre van szükségük, amely egyenértékű az IELTS 6.5-es vagy annál magasabb szintjével, mindegyik komponens esetében legalább 5,5.

díjak

  • 2023. október - 2024. június: 10,750 GBP
  • 2024. szeptember - 2025. június: 11,300 font

Karrier

Üzleti menedzsment.

Az Iskoláról

Kérdések