Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Vállalati pénzügyi menedzsment szakmai gyakorlattal Online
The University of Law Business School Online

MSc Vállalati pénzügyi menedzsment szakmai gyakorlattal Online

Online

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Távoktatás

* 2023. október - 2024. június: 10 750 font | 2024. szeptember - 2025. június

Bevezetés

Az új MSc Corporate Financial Management with Professional Practice Online kurzusunk egy 2 éves, nappali tagozatos üzleti mesterképzés. A 2 éves program az első tanévet megosztja az 1 éves MSc Strategic Business Management programmal, a második évben pedig a szakmai gyakorlatot is magában foglalja, kifejezetten a hallgatók elhelyezkedési lehetőségeinek elősegítése érdekében.

A hagyományos szakmai gyakorlati évnél nagyobb rugalmasságot kínáló szakmai gyakorlati évünk lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, hogyan kívánja készségeit a gyakorlatban kamatoztatni. Választhat egyetemi diplomamunkát, üzleti tervet, üzleti vagy tanácsadói projektet, vagy fizetett szakmai gyakorlatot az iparban, attól függően, hogy melyik lehetőség felel meg leginkább az Ön jövőbeli karrierútjának. (A szakmai gyakorlati évvel kapcsolatos további információkért látogasson el a weboldalra:).

Online üzleti mesterképzésünk azoknak készült, akik a vállalati vagy üzleti pénzügyek területén szeretnének karriert befutni, előrehaladni vagy karriert váltani, és nagy hangsúlyt fektet a jövőbeli foglalkoztathatóság maximalizálására. A tanfolyam moduljai úgy vannak felépítve, hogy a hangsúlyt az iparági igények kielégítésére helyezik, miközben lehetővé teszik, hogy fejleszthesse szakmai készségeit. Ha Ön rendelkezik numerikus háttérrel és érdeklődik a vállalati pénzügyi menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak mélyreható speciális ismereteinek és megértésének fejlesztése iránt, akkor ez a tanfolyam Önnek való.

Élvezze a rugalmasságot – az online campusunkon végzett tanulás lehetővé teszi, hogy saját tempójában és egyéb kötelezettségei szerint dolgozzon, a megadott határidőn belül és a kívánt napszakban, szakértelmünk, tapasztalatunk és foglalkoztathatósági fókuszunk javára.

Tanfolyam követelmények

  • 2: 2 vagy magasabb az Egyesült Királysági Bachelor diploma vagy ezzel egyenértékű képesítés
  • Nemzetközi követelmények - az IELTS 6.5-ös vagy annál magasabb szintű angol nyelvű szint, az egyes komponensek legalább 5,5-ével.

díjak

  • 2023. október - 2024. június: 10,750 GBP
  • 2024. szeptember - 2025. június: 11,300 font

Karrier

Pénzügyi menedzsment.

Az Iskoláról

Kérdések