Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Vezetés és emberi erőforrás menedzsment szakmai gyakorlattal Online
The University of Law Business School Online

MSc Vezetés és emberi erőforrás menedzsment szakmai gyakorlattal Online

Online

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Távoktatás

* 2023. október - 2024. június: 10 750 font | 2024. szeptember - 2025. június

Bevezetés

Az új MSc Leadership and Human Resource Management with Professional Practice Online kurzusunk egy 2 éves, nappali tagozatos üzleti mesterképzés. Az első tanévet megosztja az 1 éves MSc Strategic Business Management (Stratégiai üzleti menedzsment) programmal, a 2 éves program előnye a második év szakmai gyakorlat, amely kifejezetten a hallgatók elhelyezkedési lehetőségeinek elősegítésére irányul.

A hagyományos szakmai gyakorlati évnél nagyobb rugalmasságot kínáló szakmai gyakorlati évünk lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, hogyan kívánja készségeit a gyakorlatban kamatoztatni. Választhat egyetemi diplomamunkát, üzleti tervet, üzleti vagy tanácsadói projektet, vagy fizetett szakmai gyakorlatot az iparban, attól függően, hogy melyik lehetőség felel meg leginkább az Ön jövőbeli karrierútjának. (A szakmai gyakorlati évvel kapcsolatos további információkért látogasson el a weboldalra:).

A vezetés és humánerőforrás-menedzsment online MSc képzésünket úgy terveztük, hogy lehetővé tegye a vezetői vagy üzleti vonatkozású humánerőforrás-menedzsment karrierjének előkészítését vagy előrehaladását. Gyakorlatorientált moduljaink mélyreható ismereteket nyújtanak Önnek az emberi erőforrás menedzsment területén, miközben nagy hangsúlyt fektetünk a foglalkoztathatóságára, és biztosítjuk, hogy kifejlessze azokat a kulcsfontosságú átadható készségeket, amelyeket számos munkáltató kíván.

Ezt a tanfolyamot a The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) és a The Chartered Management Institute (CMI) egyaránt akkreditálta. Ez azt jelenti, hogy a diploma megszerzését követően lehetősége lesz arra, hogy a CIPD tanúsítványt és a CMI 7. szintű diplomáját a stratégiai menedzsment és vezetés területén szerezze meg.

Élvezze a rugalmasságot – az online campusunkon végzett tanulás lehetővé teszi, hogy saját tempójában és egyéb kötelezettségei szerint dolgozzon, a megadott határidőn belül és a kívánt napszakban, szakértelmünk, tapasztalatunk és foglalkoztathatósági fókuszunk javára.

Tanfolyam követelmények

  • 2:2 vagy annál magasabb szintű brit alapképzés vagy azzal egyenértékű képesítés.
  • A nemzetközi hallgatóknak továbbá olyan angol nyelvi szintre van szükségük, amely egyenértékű az IELTS 6.5-es vagy annál magasabb szintjével, mindegyik komponens esetében legalább 5,5.

díjak

  • 2023. október - 2024. június: 10,750 GBP
  • 2024. szeptember - 2025. június: 11,300 font

Karrier

Üzleti menedzsment.

Az Iskoláról

Kérdések