Keystone logo
University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

Bevezetés

Kattintson ide, ha többet szeretne tudni a Divat Egyetemre történő feliratkozásról

Tanuljon online divattervezést szakemberektől

 • A világ első és legnagyobb online divattervezési és üzleti videotára
 • A leckét divat főiskolai professzorok és iparági szakemberek tartják
 • Iratkozzon fel és élvezze a korlátlan hozzáférést több mint 500 videóleckéhez, amelyek a divattervezés minden oldalát oktatják
 • Látogassa meg a Divat Egyetem webhelyét a UniversityofFashion.com webhelyen, hogy böngészhessen az összes lecke előnézete között, és tekintse meg a webhely számos különleges funkcióját

Hogyan működik

Előfizetéssel dolgozunk. Ha feliratkozik a Divat Egyetemre, azonnali igény szerinti hozzáférést kap 500+ leckénkhez, 13 különböző divatterületen. Bármikor, bárhonnan megnézheti őket. A legtöbb iskola tanfolyamonként külön tandíjat számít fel. Ezek a díjak akár több ezer dollárt is elérhetnek a diploma megszerzése előtt. Ezenkívül több év alatt fizikailag el kell utaznia az iskola tantermeibe, hogy megtanulja, amit tudnia kell. De a Divat Egyetemen, mindössze 189 USD -ért, teljes éves hozzáférést kaphat minden (több mint 500) tanfolyamunkhoz, és bármilyen helyről olyan gyorsan vagy lassan tanulhatja meg a divattervezést, amennyit csak akar.

Profi leckék

A Divat Egyetem könyvtára több száz leckét tartalmaz, amelyek bemutatják a divatüzletág és a divattervezés minden aspektusát, pl. Drapéria, mintaalkotás, divatművészet, termékfejlesztés, CAD, varrás, divatüzlet, kötés, előadás és még sok más. Leckéinket kezdők, középhaladók és haladók szervezik, hogy kezdő divathallgatókat, valamint tapasztalt, professzionális divattervezőket és otthoni szennyvízcsatornákat képezzenek.

Szakemberek tanítottak, soha nem amatőrök

Leckéinket kizárólag divatfőiskolai professzorok és divatipari szakemberek tartják.

Könnyen követhető leckék

Videóleckéink lépésről lépésre elmagyarázzák, hogyan kell mindent saját maga csinálni. Néhány videónk rövid, pl. 10 perc. Mások azonban másfél órát futnak. A legtöbb óránk átlagosan 30-40 percet vesz igénybe.

Kérdezzen tőlünk bármit

Ha kérdései vannak az óráink megtekintése közben, vagy ha problémába ütközik egyik projektünk kidolgozása során, írjon nekünk! Weboldalunk egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapot biztosít. Szinte mindig 24 órán belül válaszolunk diákjaink kérdéseire, még hétvégén is.

Eszközök és kellékek

Minden leckénk tartalmaz egy listát a kellékekről és eszközökről, amelyekre szükség lesz az adott lecke kiemelt projektjének létrehozásához. Ha nem ismeri a szükséges szerszámot, vagy nem rendelkezik a szükséges kellékekkel vagy azok egy részével, akkor van egy divattervezési eszközeink oldala, amely elmagyarázza, hogyan néz ki és működik minden eszköz, és amely különféle módszereket kínál a vásárláshoz. szükséged van.

Világosan látható demonstrációk

Leckéink professzionálisan készülnek egy nagy, jól megvilágított stúdióban, professzionális videósok és hangtechnikusok segítségével, akik kiváló minőségű kamerát, világító- és rögzítőberendezéseket működtetnek. Minden leckét a tervező szemszögéből tanítunk, azaz úgy tekintünk lefelé a munkáinkra, mint saját magunk alkotásakor. Ez sokkal jobb módja a tanulásnak, mint egy tüntetést nézni maga előtt, ahol csak hátrafelé vagy „megfordított” szemszögből láthatja, mit csinál a tanár.

Feliratok és átiratok

Minden lépésenkénti leckénk tartalmaz egy teljes átiratot, így pontosan elolvashatja, amit az oktató mondott az órán. Minden videónk tartalmaz opcionális feliratokat is, hogy érthetőbbek legyenek.

Kiváló hangminőség

Minden leckét külön hangszóróval állítunk elő, amely pontosan megfelel a tanár képernyőn végzett műveleteinek. A Divat Egyetem leckéjében mindig hallhat és megérthet minden egyes lépést. Nincsenek hosszú, unalmas szünetek. Nincs hiba. Nincsenek átváltások.

Sok hasznos divatforrás

Sok leckénk hasznos, letölthető fájlokat tartalmaz, amelyek segítenek jobban megérteni a kulcsfogalmakat, trükkös mérési számításokat végezni, vagy testre szabni a projektet különböző méretű modellekhez.

Sok előfizetőnk jelenleg egy divatiskolába beiratkozott

Nagy támogatói vagyunk a divatiskoláknak. Ha valaha lemaradt egy kulcsóráról, akkor tudja, hogy szinte lehetetlen rekonstruálni ezt a bemutatót, még akkor is, ha kölcsönkér egy barátja jegyzeteit. Az írott szavak egyszerűen nem írhatják le az összes bonyolult fizikai mozgást, amelyet az oktató a ruha készítése során használ. De a Divat Egyetem valóban segíthet itt! Valószínűleg van egy leckénk, amely közel áll ahhoz, hogy pontosan megmutassuk, mit tanár tanított az órán.

Előfizetőink szeretik azt a képességet, hogy újra és újra eljátszhassuk a leckéinket, figyelve, mit csinál az oktató, majd mit csinál, majd ugyanezeket a lépéseket, saját maga, saját szövetei és eszközei segítségével. Komoly tanulóink többször megismétlik azt, amit az oktató tett az egyik leckénkben, amíg valóban el nem sajátítják a tanított készséget. Ez lehet a különbség az A vagy a C megszerzése között a kifejezés végén. A világ legjobb divatiskoláiból származó diákok ezrei nézték meg óráinkat, hogy kiegészítsék formális divatképzésüket, és segítsenek nekik ásni a házi feladatokban és a különleges projektekben.

Tanúsítványok és fokozatok

Nem adunk ki oklevelet vagy hivatalos diplomát. Sok diákunk már dolgozik, vagy divatiskolába jár, teljes munkaidőben. Sok diákunk feliratkozik a Divat Egyetemre, hogy később saját tervezési üzletágában dolgozhasson. Más divategyetemi hallgatók túl messze laknak egy jó divatiskolától ahhoz, hogy részt vehessenek benne, vagy gyermekeik vigyázzanak rájuk, és csak éjszaka vagy a hétvégén tanulhatnak divatot, vagy egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy elmenjenek rendes iskolába. Ezeknek a diákoknak sokkal megfizethetőbb, rugalmasabb módot kínálunk a divattervezés elsajátítására. Ennek ellenére előfizetőink továbbra is igénybe vehetik képzéseinket, hogy munkát kapjanak a hagyományos emploterektől. A Divat Egyetem hallgatói bizonyítják kompetenciájukat a munkáltatóknak azzal, hogy megmutatják a munkáltatóknak a ruhadarabokat, amelyeket saját maguk készítettek leckéink felhasználásával. Ez sokkal jobban bizonyítja a kompetenciát, mint egy darab pergamen.

Előnyök összefoglalása

 • Élvezze a korlátlan hozzáférést egy könyvtárhoz, amely sok száz divattervezési videó leckét tartalmaz, mindezt professzionális divattervezők tanítják
 • Tanuljon napközben vagy éjszaka, számítógépen, okostelefonon vagy táblagépen, bárhol
 • Tovább erősítheti tanulását, ha elolvassa a teljes írásbeli lecke -átiratokat
 • Gyorsan választ kaphat kérdéseire. Tapasztalt divattervezőink munkatársai készek válaszolni kérdéseire és megoldani a problémákat.
 • Szerezze be az egyes leckékhez szükséges eszközök és kellékek listáját, és sokak számára egyszerű módot ezek megvásárlására
 • Hozzon létre látható bizonyítékot újonnan talált készségeiről, hogy megmutassa a leendő munkaadóknak és divatkollégiumoknak
 • Élvezze az előfizetésével számos divatos előadást, tervezői interjút, vállalati és múzeumi túrákat és egyebeket.
 • Használja ki sok forrásunkat ingyenesen előfizetésével, pl. Használja divatterminológiai szótárunkat, böngésszen ajánlott könyveinkben, folyóiratainkban és blogjainkban, és töltsön le ingyenes croquis -t

Költség

Az éves előfizetésünk mindössze 189 amerikai dollárba kerül évente. Emellett havi 19,95 USD havi előfizetési díjat is kínálunk. Cserébe korlátlan, igény szerinti hozzáférést kap az összes erőforrásunkhoz és videóleckékhez. Minden! Nézzen körül a weben. A legtöbb más online divattanfolyam sok száz, ha nem több ezer dollárba kerül egyetlen osztályért! Soha nem talál jobb értéket, mint a Divat Egyetem.

A mi történelmünk

A Divat Egyetemet Francesca Sterlacci alapította és fejlesztette. Francesca a New York -i Fashion Institute of Technology (FIT) szakon végzett. Megalapította a Francesca Sterlacci Ltd-t, egy high-end designer márkát New Yorkban, amelyet a Saksnak, a Nordströmnek és sok más luxusüzletnek adtak el szerte a világon. Ezt követően tanítani kezdett a FIT -en, és végül a divattervezés székévé emelkedett. Francesca számos írókönyvet írt a divatról, nevezetesen a „Fashion Leather Design”, a „Historicical Dictionary of the Fashion Industry”, valamint 2019-ben egy 3 könyvből álló sorozatot: „Varrástechnika kezdőknek”, „Pattern Making Techniques for Beginners” és "Draping technikák kezdőknek".

Kattintson ide, ha többet szeretne tudni a Divat Egyetemre történő feliratkozásról

Helyszínek

 • New York

  220 Madison Ave. Suite PH-H

  Kérdések