Keystone logo
© BIMM University
UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

Bevezetés

Kik vagyunk

UP Learn Business School LTD azért jött létre, hogy megfeleljen azoknak a diákoknak, szakembereknek és cégeknek, akik célirányos angol nyelvtanfolyamon vagy online marketing órákon szeretnének részt venni.

Minden szinten kínálunk üzleti kurzusokat, például a digitális marketing, az emberi erőforrások és az üzleti coaching posztgraduális programját . Emellett kínálunk üzleti angol nyelvet, felkészítést a hivatalos Cambridge ESOL vizsgákra, IELTS-re, önéletrajzra és állásinterjúra. Élő és vegyes tanfolyamaink a londoni cégek számára is elérhetőek online vagy személyesen.

2022 óta kínáljuk új "Bootcamp tanfolyamunkat szakembereknek és cégeknek" , amely 9 élő marketingstratégiai foglalkozást tartalmaz, hogy segítse vállalkozását és nagyon gyorsan elérje marketingcéljait.

Jelenleg is kínálunk online mesterképzést a digitális marketing menedzsmentből diplomásoknak és szakembereknek angol és olasz nyelven, hogy javítsa a digitális marketing ismereteket munkahelyeken és egyetemeken.

Angol anyanyelvű tanárokból álló professzionális csapatunk van, akik segítenek Önnek 100%-os angol nyelvtudás megszerzésében közvetlenül otthonából.

A tanfolyamok Skype/Zoom segítségével, vagy az Ön igényeinek megfelelő időpontokban zajlanak, beleértve a hétvégét is.

Melyik iskola?

UP Learn Business School LTD 2018-ban alakult Londonban, az Egyesült Királyságban angol nyelviskolaként, majd 2019-ben egy teljes értékű Business School-ba szakosodott, amelynek célja magas szintű, magas színvonalú képzés biztosítása szakemberek, diákok és cégek számára.

A kurzusok széles skálája áll rendelkezésre, például a digitális marketing mesterképzése, amelyet már online platform formájában adnak le nemzetközi hallgatók részvételével a világ minden tájáról, valamint a társadalmi és befolyásoló marketing képzést, amelynek célja mind az általános. és gyakorlati ismeretek arról, hogyan válhatunk valódi szakértővé a közösségi médiában, és ezáltal a divatiparban, de más területeken is, mint például a kiskereskedelem, a vendéglátás és sok más piaci szektor. Jelenleg az Influencer a leggyakoribb munkakör, amely a jövőben egyre gyakoribbá válik, ezért UP Learn Business School LTD egy gyors, hatékony és magas szintű képletre gondolt az erőforrások képzésére ezen a területen.

A 4 hónapos részmunkaidős Tanfolyamunk lehetővé teszi a munka és a tanulás összeegyeztetését az esti órákban, hogy rugalmasabban intézzen mindent. A speciális igényűek számára lehetőséget kínálunk egy személyre szabott Mester elkészítésére is.

Rugalmas megoldásokat kínálunk hallgatóink számára mind a fizetés, mind a didaktikai szervezés szempontjából rész- és nappali képzésekkel, személyes igényeknek megfelelően. Tanóráink nagyon interaktívak és gyakorlatiasak, a valós életen és a digitális és befolyásoló marketing világán alapulnak.

Házon belüli képzéseket is szervezünk alkalmazottai számára és a nagyobb szakmai előmenetel érdekében.

Mit csinálunk – a zoom

A mai elfoglalt életmód nem mindig enged időt a tanulásnak, a hobbijaidnak vagy az érdeklődési körödnek szentelni.

UP Learn Business School LTD megtalálta az Ön számára megfelelő megoldást. Mostantól követheti az online órákat, és tanulhat angolul vagy marketinggel közvetlenül a kanapéjából vagy ágyából, otthona pihentető környezetében.

Kiváló minőségű órákat fog kapni angol anyanyelvű tanároktól. A tanára késő estig elérhető lesz, a hétvégén is.

Tökéletes azoknak, akiknek korlátozott idejük van, és bármikor, beleértve a hétvégét is, előnyben részesítik az online leckéket.

Zoom óráink általában az első választás azok számára, akiknek nincs idejük hétköznap angol nyelvtanfolyamra járni. Ezért ezt a szolgáltatást este 22 óráig biztosítjuk.

Az összes online kurzushoz dedikált LMS-platformunkat használjuk, amely lehetővé teszi az összes szükséges anyag letöltését, például házi feladatok, kézikönyvek és feladatok, valamint a fejlődés nyomon követését.

Óráinkat angol anyanyelvűek tartják, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a különböző szintek és konkrét kérések kezelésében. A leckék interaktívak minden témával, beleértve az angol nyelvtant, a beszélgetést, a hallgatást, a szókincset és a videókat, hogy jobban megértsék a társadalmi helyzeteket. Nem fog csalódni, hiszen tanáraink segítenek gyorsan megtanulni angolul, és a legjobb minőséget nyújtják versenyképes áron.

Az online leckékhez erős és megbízható internetkapcsolatra, valamint asztali vagy laptop PC-re, notebookra vagy iPadre lesz szüksége. Okosórákon lehetségesek, de nem ideálisak. Fül- vagy fejhallgató és külső mikrofon előnyös lehet. Tudnia kell használni a Zoom-ot vagy hasonló alkalmazást.

Helyszínek

  • London

    128 CITY ROAD, EC1V2NX, London

    Kérdések