Keystone logo
USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

Bevezetés

139710_button2.png


A USC Rossier School of Education (ejtsd: „ross-EAR”) küldetése, hogy felkészítse a vezetőket az oktatási egyenlőség elérésére gyakorlaton, kutatáson és szakpolitikán keresztül. Azon dolgozunk, hogy javítsuk a tanulási lehetőségeket és eredményeket a városi környezetben, és kezeljük a történelmileg marginalizált csoportokat érintő egyenlőtlenségeket. Megtanítjuk diákjainkat, hogy értékeljék és tiszteljék azoknak a közösségeknek a kulturális kontextusát, amelyekben dolgoznak, és hogy vizsgálják meg a politikákat és gyakorlatokat formáló hatalmi rendszereket. Innovatív gondolkodással és kutatással a legnehezebb oktatási problémák megoldására törekszünk.

A USC Rossier School of Education a University of Southern California része, amely a világ egyik vezető magánkutató egyeteme. A Los Angeles szívében található USC gazdag városi környezetet kínál a hallgatóknak a tanuláshoz, valamint számos nemzetközi kutatási és tanulási lehetőséget.

Statisztika

Az USC -n a diákok mind az 50 államból és 110 országból érkeznek, köztük több mint 5000 nemzetközi diák minden tanévben.

  Helyszínek

  Helyszínek
  • USA Online

   USA Online, Amerikai Egyesült Államok

   • facebook
   • twitter
   • youtube
   • instagram

  Kérdések