Keystone logo
UTH Florida University Master in Management és marketing
UTH Florida University

Master in Management és marketing

Tampa, Amerikai Egyesült Államok

14 Months

Angol, Spanyol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 5880

Távoktatás

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

master01

Program célja

Mesterképzésben fejleszteni az eszközöket és készségeket, hogy a diákok kell az üzleti világban. Befejezése után a program, a diákok képesek elemezni a pénzügyi helyzetét a szervezet; terveket kell kidolgozni a további fejlesztése; elemezve a külső gazdasági és piaci tényezők befolyásolják a szervezet; kvantitatív módszereket alkalmazó segít a döntéshozatalban és; Jelen megállapítások és ajánlások azoknak a feladata, hogy a végső döntést, figyelembe véve az etikai és jogi vonatkozások.

Program leírás

Minden tanfolyam végzik az ügy módszer megvalósítása merítik hallgatók valós helyzetekben hatással van a vállalatok, és előírja a diákok fejlesztésére, jelenlegi és megvédeni megoldások közül az alternatívák által kínált diáktársaikon. Ez a módszer az aktív hallgatói részvételt és a fejlesztés a kritikus gondolkodás. Programok készségek fejlesztése területén a számvitel, pénzügy, marketing, menedzsment, emberi erőforrások és a gazdaság, többek között.

A program Master in Business Administration és Marketing fejlődik, különösen azokon a területeken, az általános és marketing menedzsment, különös hangsúlyt fektetve a marketing és a szükséges összetevőket, hogy dolgozzon ki egy marketing stratégia, mint a termékfejlesztés, árképzés, piaci elemzés, reklám, promóció, menedzsment erők értékesítés és a márka irányítását.

Minden mesterképzés igényel 42 óra hitel érettségi. A diákok várhatóan beiratkozik tanfolyamok 12 félév hitel óra, amely mindazokat a követelmények körülbelül 14-16 naptári hónap maradni iratkozott be folyamatosan.

Az ára tandíjat a program $ 5,880.

koncentráció foka

természetesen számaA kurzus címehitel óra
- Menedzsment és Marketing tanfolyamok
15 óra hitel
-
MKT 5200Terjesztés és logisztika3.
MKT 5600Termék és ár3.
MKT 5700Reklám és promóció3.
MKT 5300Sales Management3.
MKT 5400Brand Management3.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Master in Strategic Marketing
    • UK Online, Egyesült Királyság
  • Online digitális marketing mester
    • Spain Online, Spanyolország
  • Máster en Marketing Digital - Online Oficial
    • Madrid, Spanyolország