Keystone logo
Utica University Online Bachelor of Science in Cybersecurity – Kiberbűnözés és csalásvizsgálat
Utica University Online

Bachelor of Science in Cybersecurity – Kiberbűnözés és csalásvizsgálat

Utica, Amerikai Egyesült Államok

3 Years

Angol

Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Távoktatás

Bevezetés

Az Utica College online kiberbiztonsági BS diplomája kiberbűnözés- és csalásvizsgálat, hálózati kriminalisztika és behatolás-nyomozás, kiberműveletek és információbiztosítás szakirányokat kínál. A tanulók elsajátítják azt a tudást, hogy az első vonalban lehessenek az adatok biztonságáért vívott harcban.

Ezt a programot a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) és a Nemzetbiztonsági Minisztérium a Kibervédelmi Oktatás Nemzeti Akadémiai Kiválósági Központjaként (CAE/CD) jelölte ki. A Defense Cyber Crime Center (DC3) ezt a programot a Digital Forensics Academic Excellence National Center of Digital Forensics Academic Excellence (CDFAE) központjaként is jelölte, és az EC-Council, egy vezető iparági tanúsító testület, szintén a Utica College kiberbiztonsági programjait jelölte ki Akadémiai Kiválósági Központnak.

Kiberbűnözés és csalások nyomozása – a számítógépes bûnözés, például hitelkártya-csalás, szellemi tulajdon eltulajdonítása, pedofília, terrorizmus, hackelés és egyebek üldözése során felhasznált adatok és bizonyítékok felhalmozására használt legújabb technikákat tanítja meg. A tanulmányi témák a következők:

  • A gazdasági bűnözés elmélete
  • Fehérgalléros kriminológia
  • Alkalmazott kriptográfia
  • Csalásmegelőzési és felderítési technológiák

Az Iskoláról

Kérdések