Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
V School

V School

V School

Bevezetés

Miért van V School ?

Premier eredmények

Az osztály első hetének megkezdésével a diákok egy karrierpénztárral kezdik el dolgozni, hogy felkészítsék őket a munkahelyi vadászatra, heti munkaértekezleteket és egy-egyeket szervezzenek, hogy készen álljanak arra, hogy azonnal eljussanak a munkaasztalokhoz. Dolgozunk veletek, hogy pontosan meghatározzuk az új pályafutásodról, és beszéljünk a kultúráról, a pozíciókról, a fizetésről szóló tárgyalásokról és a jelenlegi készséged készítéséről az újonnan felépített készségekkel.

Super Transcript

V School Super Transcript az iparág első intelligens eszköze a boot camp táborosok műszaki, szakmai és problémamegoldó készségeinek értékelésére. Azáltal, hogy közvetlenül a vezető vállalatok és szervezetek bérleti vezetőivel dolgozunk, azonosítjuk és tanítjuk a pontos készségeket, amelyek segítenek Önnek az első technológiai munkájának megszüntetésében. Ez az élő dokumentum portfólió, átirat és ajánlólevél egyben. Ha a munkáltató képes gyorsan megérteni az erősségeit és képességeit, és azonnal rávág az adott portfolió munkájára, akkor a találgatás-játékot az interjúfolyamatból választja ki. A munkáltatók nagyra értékelik az egyszerű, adatvédett megközelítést, és az V School végzettségűek élvezik a bizalmat, ami abból származik, hogy rendkívül felkészült a munkainterjúra. Nyerj, nyerj!

Az élet elmerül

V School több, mint az elit tantervünk vagy első osztályú oktatóink: kódoljuk, létrehozunk és összehívjuk. Ez az, ahol új készségek elsajátítását és egy teljesen új életet hagyja. Tudja meg, mi történhet, ha valóban elmerülsz.

Ház

Vigyázunk mindenre, hogy maradjunk egy új készség elsajátításán és egy izgalmas új karrieren. Diáklakásunk néhány háztömbnyire található az egyetemen és fél háztömbnyire a vasútállomástól. Ez közösségközpontú élmény a megosztott szobákkal és a lakótérrel. Minden lakóegységet olyan termékekkel és bútorokkal vannak ellátva, amelyeknek a diákoknak kényelmesen kell élniük, és az oktatásukra kell összpontosítaniuk.

Online osztályok

Oktatás kényelméből saját otthonában és városában V iskolák 100% -os virtuális osztályban. A V Schools távoli opciót az oktatóközpontoktól nagymértékben különbözteti meg az élő tantervvel, élő mentorokkal, pár programozással és valódi csoportos projektekkel közvetlenül az osztályteremben. Mintha személyesen lennél. A tartalom ugyanaz. Az utasítás ugyanaz. A munka eredményei ugyanazok. Előnyt jelent, hogy az összes öregdiáknak képesnek kell lennie virtuális tanteremben történő élő közvetítésre. Függetlenül attól, hogy a munkahelyi interjú előtt megpróbálja felfrissíteni a kódot, összetett problémája van a mentor mellett, vagy hiányolja a V School osztályterem bajtársi kapcsolatát és együttműködését, a virtuális platform a tiéd. Mivel a technológia szinte naponta változik, a legfontosabb az áramszünet.

Helyszínek

  • Salt Lake City

    150 State St., UT 84111, Salt Lake City

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések