Keystone logo
© Yan Krukau
Vedere Institute

Vedere Institute

Vedere Institute

Bevezetés

Vedere Institute úgy gondoljuk, hogy az oktatásnak transzformatívnak kell lennie, nem csak informatívnak.

Arra törekszünk, hogy diákjainkat képessé tegyük arra, hogy vezetőkké váljanak szakterületükön, és valódi hatást gyakoroljanak a világra.

Vedere Institute előrelátó és innovatív vezetők hozták létre, akik felismerték, hogy szakirányú továbbképzésekre és szakmai továbbképzésekre van szükség. Olyan megoldást képzeltek el, amely rendkívül releváns, gyakorlatias, aktuális és eredményközpontú tanulási programokat kínálna. Ezt szem előtt tartva alapították meg Vedere Institute , hogy áthidalják a szakadékot az oktatási ágazatban, és elsajátítsák a hallgatók számára azokat a készségeket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy kitűnjenek a választott területen.

A Vedere Institute nál hiszünk abban, hogy az oktatás képes megváltoztatni az életeket és inspirálni a fejlődést. Nélkülözhetetlen eszköz, amely formálhatja a társadalmakat, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy diákjainknak a lehető legjobb tanulási tapasztalatokat biztosítsuk. Ezért törekszünk arra, hogy kivételes oktatási lehetőségeket kínáljunk minden tanulónak, származásától függetlenül. Szenvedélyesen igyekszünk az egyéneket az oktatáson keresztül erősíteni, és hiszünk abban, hogy programjaink katalizátorként szolgálhatnak a világban bekövetkező pozitív változásokhoz.

Üdvözölje a Vedere Institute

Vedere Institute innovatív és ambiciózus vezetők hozták létre, akik felismerték, hogy szakirányú továbbképzésekre és szakmai továbbképzésekre van szükség. Olyan megoldást képzeltek el, amely rendkívül releváns, gyakorlatias, aktuális és eredményközpontú tanulási programokat kínál. Ezt szem előtt tartva alapították meg Vedere Institute , hogy áthidalják a szakadékot az oktatási ágazatban, és elsajátítsák a hallgatók számára azokat a készségeket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy kitűnjenek a választott területen.

Arra összpontosítunk, hogy olyan oktatást nyújtsunk, amely illeszkedik a legkeresettebb ágazatokhoz és készségekhez, biztosítva, hogy diákjaink jól felkészülten tudjanak megragadni a gazdasági lehetőségeket. Hiszünk abban, hogy azáltal, hogy olyan oktatást nyújtunk, amely felkészíti a tanulókat a jövőre, hozzájárulunk egy ellenálló és boldogulásra kész társadalom kialakításához. Célunk, hogy az egyéneket képessé tegyük arra, hogy teljes potenciáljukat kiaknázzák, és az oktatás révén pozitív hatást gyakoroljanak a világra.

Fejlett készségeket és ismereteket nyújtunk tapasztalt szakembereknek és feltörekvő vezetőknek. Programjaink célja, hogy képessé tegyék az egyéneket a változások és átalakulások előmozdítására szervezeteiken és közösségeiken belül. Tantervünk a legújabb akadémiai elméletre épül, amelyet kiváló professzorok és vezető gyakorlati szakemberek tanítanak a gyakorlati megoldások érdekében. Az elmélet és a gyakorlat egyedülálló keveréke felkészíti végzőseinket a mai kihívásokra és a holnap lehetőségeire.

A Vedere hallgatójaként a következőket élvezheti:

 • Egy gondosan összeállított tanterv, amely tudást, készségeket és eszközöket biztosít a karrierjének felgyorsításához, valamint a változások és átalakulások előmozdításához a szervezetben
 • Olyan programformátum, amely lehetővé teszi, hogy a személyes és szakmai igényeinek leginkább megfelelő ütemben végezze tanulmányait
 • Egy hibrid online tanulási formátum, amely tökéletes egyensúlyt biztosít a rugalmasság és a struktúra között
 • A tanulás gyakorlati megközelítése, amely a való világ problémáit és alkalmazását hangsúlyozza

Kapcsolatteremtés, felhatalmazás és fejlődés: az oktatással kapcsolatos megközelítésünk

Küldetés

Olyan kivételes vezetők fejlesztése, akik képesek változást és átalakulást előidézni szervezeteikben és iparágaikban.

Látomás

Egy olyan jövő megvalósítása, amelyben a vállalatok az innováció és a technológiai fejlesztések legjavát fogják hasznosítani, hogy pozitív változást hozzanak létre az egyének és a társadalom számára.

Főbb értékeink

 • Kiválóság
 • Innováció
 • Sokféleség
 • becsületesség
 • Együttműködés

Belépők

Vedere Institute nál úgy gondoljuk, hogy az oktatáshoz való hozzáférésnek határtalannak kell lennie. Globális intézményként büszkék vagyunk arra, hogy a világ minden tájáról üdvözölhetjük hallgatókat dinamikus és innovatív programjainkra.

A nem anyanyelvű nemzetközi diákoknak jóváhagyott angol bizonyítványra lesz szükségük, mint például a Duolingo, IELTS, ITEP és TOEFL. Szakértői felvételi csapatunk szívesen dolgozik Önnel abban az esetben, ha még nem rendelkezik ezzel.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Vedere Institute ösztöndíjakat kínál a bejövő hallgatóknak a kiválasztási kritériumok alapján, beleértve a tanulmányi eredményeket és a pénzügyi szükségleteket. Minden hallgató jogosult pályázni ezekre az ösztöndíjakra. További információért forduljon hozzánk.

Helyszínek

 • Clearwater

  13630 58th Street, North Suite 101, 33760, Clearwater

  Kérdések