Keystone logo
© VIT
Victorian Institute of Technology

Victorian Institute of Technology

Victorian Institute of Technology

Bevezetés

A VIT több vagyunk, mint egy oktatási intézmény – egy virágzó közösség vagyunk, amely a kiválóság és a hatalom növelésének elkötelezettje. A minőségi oktatás és az innovatív tanulási tapasztalatok öröksége révén a tanulmányi eredmények sarokkövévé váltunk. Kiváló oktatóink, korszerű létesítményeink és dinamikus kurzusaink olyan környezetet teremtenek, ahol a hallgatók boldogulhatnak, és valóra válthatják törekvéseiket. Az inkluzivitás és az innováció értékeiben gyökerezve arra törekszünk, hogy ne csak diplomásokat neveljünk, hanem olyan vezetőket, akik alakítják a jövőt. Üdvözöljük VIT ben, ahol a sikerhez vezető út kezdődik.

VIT egy Ausztráliában bejegyzett oktatási szolgáltató, amely egy sor speciális kurzussal rendelkezik az üzletvezetés, valamint az információtechnológia és rendszerek területén. Az ausztrál kormányzati szabályozó TEQSA (The Titerary Quality and Standards Agency) oktatási szolgáltatóként regisztrálta, és az ausztrál képesítési keretrendszer (AQF) keretében akkreditált kurzusokat tart. A VIT ben nyújtott MBA-t kiváló minőségű posztgraduális diplomának tekintik, amely a hallgatói élmény fokozására és a hallgatói elégedettség magas szintjére összpontosít. VIT nél azért vagyunk itt, hogy segítsünk! Célunk, hogy tanulmányai a lehető legzökkenőmentesebben haladjanak, és megadjuk a sikerhez szükséges eszközöket.

Ismét üdvözöljük, és várjuk, hogy VIT segítsen megváltoztatni az életét az egyik rangos MBA programunkkal. MBA programunk olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek megfelelnek egy olyan hallgatónak, mint te. Célunk, hogy segítsünk Önnek MBA képesítés megszerzésében és a munkahelyén is alkalmazható nemzetközi üzleti ismeretek megszerzésében. Befektetése megtérül egy olyan végzettséggel, amely megváltoztathatja az életét. Kérjük, olvassa el a megadott információkat, és örömmel várjuk, hogy segíthessünk karrierje növekedésében.

A VIT előnyei

Az 1998-ban alapított VIT elismert bejegyzett képzési szervezet (2000 óta RTO). Teljes és részmunkaidős akkreditált, országosan elismert képesítéseket és rövid kurzusokat biztosít olyan élvonalbeli technológiákban, mint a multimédia, digitális gyártás, információs technológia, üzletvezetés és vendéglátóipar. VIT artikulációs, kreditátviteli és fejlett állandó megállapodásokkal rendelkezik Ausztrália vezető egyetemeivel.

VIT az SAP University Alliance program tagja, a Microsoft IT Academy program tagja, Microsoft Certified Partner és az Oracle Gold Partner.

Főbb

 • 23-24 év RTO-ként (Regisztrált Képzési Szervezet)
 • 20 év az üzleti életben
 • Nagyszerű helyek Melbourne központjában
 • Tanfolyamok széles választéka
 • Államilag finanszírozott képzési programokra jóváhagyva

Küldetés

Az embereknek magas színvonalú oktatást és képzést nyújtani, életüket átalakító ismereteket és készségeket adva nekik

Látomás

VIT célja az egész életen át tartó tanulás kiváló oktatási hálózatainak létrehozása; ahol az emberek tanulni, fejlődni és eredményeket elérni

Mit jelentenek számunkra értékeink

Diákok először

Elsősorban arra összpontosítunk, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk diákjaink számára. A tanulói élményt minden tevékenységünk középpontjába helyezzük

becsületesség

Tedd a helyes dolgot mindenkor és minden körülmények között, függetlenül attól, hogy valaki figyeli-e vagy sem

Csapatmunka és Tulajdonjog

Cselekedjen az egész társaság nevében. Hatékonyan együttműködünk VIT sikerének elérése érdekében

Innováció és egyszerűsítés

Tekintse meg az innovációt, és mindig találjon módot az egyszerűsítésre. Legyen külsőleg tudatos, és keressen új ötleteket

Minőségre összpontosítva

Büszkék vagyunk arra, hogy diákjainknak magas értékű szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek biztosítják elégedettségüket és jövőnket

Belépők

Jelentkezés módja (nemzetközi hallgatók)

Azok a hallgatók, akik VIT ben ( Victorian Institute of Technology ) kívánnak jelentkezni, az alábbi lehetőségek közül választhatnak:

Ha Ön nemzetközi hallgató, jelentkezzen most a kitöltéssel

Felsőoktatási nemzetközi hallgatói jelentkezési lap (PDF)

Vagy

Online felsőoktatási nemzetközi jelentkezési lapot is kitölthet az alábbi linkre kattintva. Online nemzetközi jelentkezési lap (küldje el jelentkezési adatait az igazoló dokumentumokkal együtt.)

Szakképzési vagy angol nemzetközi hallgatói jelentkezési lap (PDF)

Vagy

Online szakmai vagy angol nyelvű jelentkezési lapot is kitölthet

Online szakmai vagy angol nemzetközi jelentkezési lap (küldje el jelentkezési adatait az igazoló dokumentumokkal együtt.)

Ha Ön nemzetközi hallgató, jelentkezzen most a kitöltéssel

(a) Szakmai fejlesztési és szállítói tanúsítási képzés (rövid tanfolyamok) jelentkezési űrlap (PDF)

Tanfolyamok VTAC-n keresztül

Közvetlenül jelentkezhet VIT ( Victorian Institute of Technology ) VTAC útmutatójában felsorolt kurzusokra/programokra, ha:

 • Jelenleg NEM tanul 12. évfolyamot Ausztráliában és
 • Csak VIT ( Victorian Institute of Technology ) szándékozik jelentkezni

Jelentkezés (hazai hallgatók)

Azok a hallgatók, akik VIT ben ( Victorian Institute of Technology ) kívánnak jelentkezni, a következőket tehetik:

 1. Olvassa el VIT irányelveit és eljárásait a hazai hallgatói kézikönyvünkben
 2. Nézze meg a kurzus oldalát a felvételi feltételekért
 3. Töltse ki az online jelentkezési lapot
 4. Töltsd fel az alábbi dokumentációt a jelentkezéssel együtt
  1. Végzettségi bizonyítványainak és tanulmányi átiratainak hiteles másolata
  2. Személyazonosító okmány hiteles másolata, pl. jogosítvány, útlevél vagy ausztrál állampolgári igazolvány
  3. Aláírt munkáltatói referencialevél, amely tartalmazza a feladatokat és a foglalkoztatás időpontját.
   Önéletrajz
 5. Kreditek és a korábbi tanulmányok elismerése: A hallgatók jogosultak lehetnek arra, hogy korábbi tanulmányaikat és/vagy munkatapasztalatukat kreditként számítsák be VIT képesítésükbe. Ez azt jelenti, hogy a kreditre jelentkező hallgatók felmentést kaphatnának az adott szakon felsorolt egységek egy része alól, és rövidebb idő alatt tehetnék meg képesítésüket.

Tanulói beszámolók

Helyszínek

 • Melbourne

  Queen Street, 123, 3000, Melbourne

  Programok

  Kérdések