Keystone logo
Voorhees College

Voorhees College

Voorhees College

Bevezetés

1897-ben Elizabeth Evelyn Wright-Menafee alapította, aki alig volt idősebb a mai diákoknál, a Voorhees College gazdag történelemmel és fényes jövővel rendelkezik. Teljesen akkreditált, történelmileg fekete bölcsészettudományi főiskola vagyunk, amely 12 szakterületen nyújt diplomát - ez a szám növekszik, ahogy növekszünk. A püspöki egyházhoz fűződő hosszú távú kapcsolatunk révén Voorhees a hallgatók szellemi és intellektuális fejlesztésére összpontosít.

A kollégiumról

Voorhees College négyéves, Voorhees College , karrierorientált bölcsészettudományi főiskola, amely az püspöki egyházhoz és az Egyesült Néger Főiskola Alapjához kapcsolódik. Voorhees College teljes mértékben akkreditálta a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetségének főiskoláin alapképzés kiadása. Tudjon meg többet a Voorhees College küldetéséről.

Történelem

Az Elizabeth Evelyn Wright Menafee által 1897-ben alapított Voorhees College küldetése mindig az volt, hogy minden hallgató számára egy értékközpontú szabad művészeti hagyomány szerint minőségi, átfogó általános oktatást kínáljon, a szakmai oktatással párosulva. Ezenkívül a Voorhees College volt az első Dél-Karolinai Történelmileg Fekete Főiskola és Egyetem, amelyet a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetségének Főiskolai Bizottsága akkreditált. Tudjon meg többet a Voorhees College történetéről.

Helyszínek

  • Denmark

    Porter Drive,481, 29042, Denmark

    Kérdések