Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Bevezetés

Több mint 100 éves akadémiai kiválóság

A Waldorf Egyetem egy barátságos, magán bölcsésziskola, amely a gyönyörű Forest City-ben, Iowa központjában található. Több mint 100 éve Waldorf ezrek életének sarokköve volt, megalapozva a siker sikerét a hallgatók, családjaik és a közösség körében.

1903-as kezdete óta Waldorf az akadémiai innováció élvonalában áll, és utat nyit a jövő generációinak. A bizonyítvány, munkatárs, alapképzés és mesterképzés litániájának felajánlásával a Waldorf lehetőséget kínál mindazoknak, akik tudományosan, személyesen vagy szakmailag szeretnék javítani az életüket.

A Waldorfnál úgy gondoljuk, hogy a valóban jól átfogó oktatás nemcsak tudományos tanulmányokat foglal magában, hanem a művészetben, a testnevelésben és egyebekben való részvételt is. Élénk campusunk tele van hallgatókkal a világ minden tájáról, akik úgy döntöttek, hogy Waldorf segítenek nekik elérni oktatási céljaikat.

Karunk és munkatársaink egyenként dolgoznak a hallgatókkal annak biztosítására, hogy magabiztosak és képesek legyenek teljes potenciáljukat kiaknázni, bátorítást nyújtva az út minden lépésében. Akár a hagyományos tantermi környezetben való tanulást részesíti előnyben, akár a diplomája online megszerzésének rugalmasságát, ajánljuk, hogy elhatározta, hogy elősegíti az életét az oktatás révén.

Üdvözöljük a Waldorfban. Harcosok vagyunk!

A négy pillér

Ez a négy oszlop leírja a Waldorf Egyetem tapasztalatait: hagyomány, szenvedély, közösség és siker. Waldorf történelmének alapjai, tükrözik Waldorf jelenét és törekednek Waldorf jövőjére.

HAGYOMÁNY

Az 1903-ban alapított Waldorf Egyetem legfontosabb erősségei a történelem és az erős értékrend. Alapítóink nagyra értékelték a közösség szolgálatát - és ez nem változott. Hosszú élettartamunk a tudományos kiválóságnak, a képzőművészet szilárd hagyományainak és az atlétika széles programjának köszönhető. De ami a legfontosabb: ezt az élményt Isten ajándékaként értjük, amelynek felelőssége a világ szolgálata.

SZENVEDÉLY

Múltunk és jelen, hallgatóink a Waldorf Egyetemet olyanná teszik, amilyen ma, és mi lesz a jövőben. A campuson belül minden állam és számos ország hallgatóival a Waldorf Egyetem értékeli a hallgatóink sokszínűségét tanuló közösségünkben és a gazdagodást, amelyet mindannyiunk számára hoz. Arra biztatjuk bentlakó hallgatóinkat, hogy hajtsanak végre minden szenvedélyüket - tanórán kívüli, hitalapú, akadémikusokra összpontosító vagy más módon -, mert tudjuk, hogy a jól felkészült emberek kiválóak. Számos online hallgatónk tudja, hogy ez igaz, hiszen már bűvészkednek a családdal, a munkával, és most szenvedélyükkel, hogy elérjék oktatási céljaikat.

Karunk és munkatársaink nagyon büszkék arra, hogy tanítják és kiszolgálják hallgatóinkat. Ők hordozzák és átültetik a Waldorf Egyetem értékeit, hagyományait és küldetését. A tanteremben vagy onnan kívül, az egyetemen vagy az interneten nagy büszkeséggel tölt el minket, ha segítjük diákjainkat szenvedélyeik megvalósításában, oktatási céljaik elérésében, és Waldorfból szilárd alapot hagyva karrierjük megkezdéséhez.

KÖZÖSSÉG

Az Iowa állambeli Forest City szívében található Waldorf Egyetem campus a Harcos Nemzetünk alapja. Az egyetemen túli globális területtel közösségünk egységet és közösséget ölel fel. Az egyetemtől való első lépéstől kezdve, vagy a munkatársak telefonos beszélgetésén a hallgatók azonnal találkoznak valami különleges dologgal, ami a Waldorf-közösség. A közös emlékek és ismeretek építésével egyedülálló lojalitás alakul ki a lila és az arany iránt.

SIKER

A változás felszámolása a kezdetek óta a Waldorf Egyetemen mindig is a skolasztikus innováció volt a középpontjában. Megközelítésünk összekapcsolja a hagyományos tantermi környezetet a legújabb online tanfolyamokkal, és minden hallgatónknak - függetlenül attól, hogy Forest City-ben vannak-e vagy sem - olyan tudományos tapasztalatot nyújtanak, amely megfelel az igényeiknek. Tanulóink minden tekintetben harcosok. A sikert az emberi szellem diadalaként definiáljuk - és sikereinket mások szolgálatába állítjuk.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

 • Forest City

  South 6th Street,106, 50436, Forest City

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések