Keystone logo
West Coast University Online

West Coast University Online

West Coast University Online

Bevezetés

A West Coast University online dolgozó ápolási és egészségügyi programokat kínál dolgozó szakemberek által.

Az egészségügy területén fontos, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjük a trendeket és a változó technológiákat. A West Coast University-n mobilbarát videotartalommal, hangoskönyvekkel, szimulációkkal, adaptív vetélkedőkkel és menet közbeni erőforrásokkal gazdagítjuk online ápolói tanfolyamainkat, amelyek segítenek a kapcsolattartásban bárhol is. Minden online egészségügyi diplomaprogramunk elősegíti az ismeretek és készségek fejlesztését az egészségügyi rendszer változó igényeinek kielégítésére.

Az online egészségügyi programjainkat úgy alakítottuk ki, hogy illeszkedjenek a dolgozó szakemberek elfoglalt életmódjához, interaktív online tantermünkön keresztül minden online tanfolyammal.

A West Coast University-nél egy hallgatóközpontú tanulási partnerséget alkalmazunk, amely szakmai sikerhez vezet. Transformációs oktatást nyújtunk az integritás és a személyes elszámoltathatóság kultúráján belül. Piacra reagáló programokat tervezünk az oktatók és az ipari szakemberek együttműködésével. Folyamatosan keresünk hatékonyabb és innovatívabb módszereket a komplex és változó világban szükséges kompetenciák és bizalom fejlesztésére.

Helyszínek

  • Los Angeles

    North Juanita Avenue, 90004, Los Angeles

    Kérdések