Keystone logo
West Coast University Online Természettudományi Mester az ápolási informatikában
West Coast University Online

Természettudományi Mester az ápolási informatikában

Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

0 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Távoktatás

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A West Coast University online Master of Science in Nursing Informatics program segít felkészíteni a hallgatókat az egészségügyi informatika fejlesztése és irányítása terén folytatott karrierre, beépítve azokat az eszközöket és készségeket, amelyek megtervezik és javítják az informatika használatát a gyakorlatban, az oktatásban, az adminisztrációban és a kutatásban.

A WCU nem vagy egyedül. WCU támogatást és útmutatást kínál Önnek szakmai céljainak eléréséhez. Az ápolási informatika mesterek online tanfolyamaink energiával töltik el, vonzóvá teszik és gazdagítják videotartalommal, szimulációkkal, adaptív vetélkedőkkel és menet közbeni erőforrásokkal, hogy segítsenek kapcsolatban maradni bárhol. WCU online ápolási informatikai programja egyszerűen kezelhető és könnyen használható. Ugyanakkor világos és folyamatos hozzáféréssel támogatjuk Önt oktatóihoz, társaihoz, hallgatói szolgáltatásaihoz és a nap 24 órájában rendelkezésre álló technikai támogatásunkhoz.

Az MSN Informatika - speciális online tanfolyamok ismertetik a hallgatókkal az ápoló informatikus különféle szerepeit és felelősségeit, beleértve a felhasználói részvételt az információs rendszerekben, az elektronikus egészségügyi nyilvántartásokat, a rendszer megvalósítását és a felelősség kérdését. Az MSN Nursing Informatics hallgatói megismerhetik a számítógépes technológiákból és az információs rendszerekből fakadó etikai, jogi és társadalmi kérdéseket az egészségügyi ellátás során. A tanfolyamok a betegek bizalmát, valamint a klinikai adatok magánéletét és biztonságát is hangsúlyozzák. Az ápolás jövőjének kulcsa az új ismeretek megismerése és a sikeres innovációs folyamatok felkarolása.

Az ápolási informatika mestereinek online tanterve összhangban áll a technológiai informatika irányító oktatási reformjával (TIGER), amely az oktatási reformra és az interprofesszionális közösségfejlesztésre összpontosít.

A West Coast University az utolsó tanítási napon túl támogatja online hallgatóit. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy karrierjük során segítsük az ápolási informatika mesterek online diplomáit.

Folyamatos segítséget nyújtunk szakmai és karrierfejlesztéshez workshopok és útmutatások révén az MSN Nursing Informatics hallgatóinknak és diplomásoknak a Karrier Szolgáltatási Osztályunkon keresztül. Partnerségben állunk az ipari szakemberekkel, és javítjuk a foglalkoztatás biztosításának és a szakmai siker megszerzésének kilátásait.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Dual Master of Science az ápolásban / Master of Business Administration (MSN / MBA)
    • Lisle, Amerikai Egyesült Államok
  • Kettős Master of Science in Nursing / Master of Business Administration
    • Online USA