Keystone logo
Western Iowa Tech Community College Distance Education

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Bevezetés

157781_116567_CathedraleHante_LADJ.jpeg

A Western Iowa Tech Community College egy nyilvánosan támogatott átfogó közösségi főiskola, amely Iowa megyéit, Cherokee, Crawford, Ida, Monona, Plymouth és Woodbury megyét szolgálja, amelyek együttes lakossága körülbelül 180 000. Kilenctagú igazgatótanács irányítja a Western Iowa Tech Közösségi Főiskolát. Az igazgatóság tagjait a hat megyei szolgáltatási terület kilenc körzetéből választják. A Főiskolát a Főiskolák és Iskolák Északi Központi Szövetsége akkreditálta, és az Iowa Állami Oktatási Minisztérium irányítja.


Online nekem?

A Western Iowa Tech online óráival a hallgatók több száz tanfolyam közül választhatnak. Egyes esetekben főiskolai krediteket vagy akár teljes diplomákat is kereshet. Csak számítógépre és internet-hozzáférésre van szüksége, csak jelentkezzen be, és kövesse az utasításokat. A technikai támogatás a nap 24 órájában elérhető. A diákok kérdéseket tehetnek fel az oktatónak, teszteket tehetnek, hozzáférhetnek osztályzatokhoz és részt vehetnek szálas beszélgetésekben, mindezt online, bárhol.

157783_116566_Environments.jpeg
157784_116568_Banner_2_LM.jpeg

WITCC küldetés

Átfogó közösségi főiskolaként küldetésünk a minőségi oktatás biztosítása és az általunk kiszolgált közösségek gazdasági javítása.

157785_125980_KeystoneArtistWinner.jpeg

Értékek és vezérelvek

 • Tanulói tanulás - Nagyra értékeljük diákjaink személyes, szellemi és foglalkozási növekedését.
 • Minőség - Elkötelezettek vagyunk a minőségi oktatás és szolgáltatások iránt, hogy maximalizáljuk a diákok sikerét és a munkáltatói elégedettséget.
 • Hozzáférés - Hozzáférést biztosítunk a Főiskolához azáltal, hogy figyelembe vesszük az idővel, helyszínnel és költségekkel kapcsolatos hallgatói igényeket.
 • Sokszínűség - Tiszteletben tartjuk az egyéni különbségeket, és igyekszünk megfelelni sokszínű közösségeink igényeinek.
 • Egész életen át tartó tanulás - Az egész életen át tartó tanulást támogatjuk a személyes és szakmai fejlődés érdekében.
 • Akadémiai szabadság - Elkötelezettek vagyunk az ötletek és információk szabad cseréje mellett, amely elősegíti növekedésünket oktatási intézményként.
 • Megosztott kormányzás - Hiszünk a megosztott irányításban, és ösztönözzük munkatársainkat és hallgatóinkat, hogy járuljanak hozzá a Főiskola fejlődéséhez.
 • Hatékonyság és eredményesség - Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlesztés és az adóügyi felelősség mellett oktatási programjaink és főiskolai szolgáltatásaink között.
 • Elkötelezettség - Nagyra értékeljük egy olyan munkahelyet, amely elősegíti a kollégium és az alkalmazottak kölcsönös tiszteletét és együttműködését.
 • Szakmai integritás - Elkötelezettek vagyunk az etika és az integritás magas színvonala mellett kapcsolatainkban, szakmai tevékenységünkben és feladataink ellátásában.

157786_125982_Keystone_Enviornment_Art.jpeg

Stratégiai kezdeményezések

Fokozni fogjuk a tanulók, a közösségek és az egyetemek közötti kapcsolatokat az alábbiak révén:

 • Tanulói tapasztalat - Olyan személyre szabott tanulói élmény elősegítése, amely elősegíti a hozzáférést, az elkötelezettséget és a sikert az osztályokon belüli és osztályokon belüli együttműködés révén.
 • Közösségi kapcsolatok - Közösségeink változó oktatási és munkaerő-igényeinek előrejelzése és megválaszolása.

157782_125981_Keystone_Characters.jpeg

Helyszínek

 • Sioux City

  Stone Avenue,4647, 51106, Sioux City

  Programok

  Kérdések