Keystone logo
Westfield Business School

Westfield Business School

Westfield Business School

Bevezetés

Kik vagyunk

Európai gyökerek

Westfield Business School 2000-ben kezdődik, amikor Javier Rivera, Ph.D. Stanford és IE IE professzora és Victor Ros, az IESE haditengerészmérnöke és MBA-je, aki akkori tanár volt a Madridi Instituto de Empresa-ban. Egybeesnek abban, hogy lehetővé kell tenni, hogy bármely személy hozzáférhessen egy új, integrált menedzsment oktatáshoz, új technológiákat bocsátva rendelkezésre és zavaróvá téve a virtuális szolgáltatást a tanulás szolgálatában. Így született meg egy kevert módszertan Madridban, Spanyolországban azzal a szándékkal, hogy referenciaiskolává váljon az online menedzsment oktatásban, a legmagasabb színvonalú mesterekkel és MBA-vel rendelkező iskolát, amely helyettesíti a hagyományos szemtől-kezelő programokat.

Ily módon létrehoztunk magunkat egy üzleti úttörő iskolának, amely online programokat kínál.

118209_adult-attire-commerce-1367269.jpg

A diákok elkötelezettsége által jelzett pálya

Az intézmény, aki tudatosan, a világon nyitottabb és nemzetközi környezetben tanít és irányít, új modelleket fejlesztett ki, alkalmazkodva ezzel a vállalkozói valóság új módjához, miközben továbbra is fenntartja a humanista értékeket és megértette, hogy ez a népben van. hogy a leginkább figyelemre méltó érték az erőfeszítéseikkel és kemény munkájukkal táplálja őket, és segíti a szükséges változtatásokat az igazságosabb társadalmak és a vállalkozói környezet megteremtéséhez, amely hozzáadott értéket teremt.

Történelem

2009-ben úgy döntöttek, hogy az Egyesült Államokban egy üzleti iskolát hoznak létre, amely világszerte referens a magas színvonalú egyetemi oktatásban és képzésben; versenyképes szabályozási, átlátható és igényes keretek között. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államokban az egyetemi oktatást szabályozó érték- és keresleti kánont kell elfogadni.

2012-ben ez az új üzleti iskola olyan kihívásokkal teli módszerekkel oktatási programokat kínál, mint a Harvard Egyetem esetében, a Független Oktatási Bizottság (CIE) engedélyével a Floridai Oktatási Minisztériumtól. Ez az egység szabályozza és felügyeli a diákokkal szembeni minőségi előírások, tartalmak, karok és elkötelezettség mértékét.

2014-ben, a programok minőségének köszönhetően, a CIE a 4569-es engedélyt ratifikálja, amely lehetővé teszi az ISEAD Business School számára, hogy fokozatosan és az amerikai egyetemi elismerésben Masters és MBA programokat kínáljon.

118210_adult-cheerful-collaboration-1391373.jpg

Küldetés és jövőkép

Emberek, bolygó, nyereség

Westfield Business School célja, hogy az emberi lényeket a hármas alsó vonalra összpontosítsák, és képesek legyenek befolyásolni az üzleti eredményeket, miközben egyidejűleg pozitív hatást gyakorolnak az emberekre, a társadalomra és a bolygóra.

Helyszínek

Helyszínek
  • Doral

    4005 NW 114th Ave #11 Doral, FL 33178, , Doral

    • facebook
    • linkedin
    • instagram

Kérdések