Keystone logo
Widener University Online

Widener University Online

Widener University Online

Bevezetés

Miért válassza a Widener Egyetemet?

A Widener Egyetemen büszkén ápoljuk a kihívásokkal teli és kulturálisan sokrétű tanulási környezetet, ahol az akadémikusok, a vezetés és a szolgáltatás az első. Tanterveink társadalmi kérdésekhez kapcsolódnak, és kihívást jelentenek a diákoknak, hogy vállaljanak társadalmi felelősséget a mai globális társadalomban betöltött szerepükért.

Az 1821 -ben Chesterben, Pennsylvaniában alapított Widener országosan elismert a polgári elkötelezettség, a szolgálat és a társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségünkért. Az egyetem 2006 -os megalakulása óta minden évben kitüntetéssel szerepel az amerikai elnök felsőoktatási közösségi szolgálati kitüntető névjegyzékében.

Célunk valódi vezetők kifejlesztése, akik pozitív változásokat inspirálnak közösségünkben.

Amikor végzett a Widener online diplomájával, teljes mértékben felkészült a szakmai tapasztalattal, tudással és hajlandósággal karrierje előrehaladásához és a szakterületen való vezetéshez.

Rugalmas, innovatív formátumunkban az alábbi online diplomákat kínáljuk:

  • Master of Business Administration (MBA)
  • Szociális munka mestere (MSW)
  • Regisztrált ápoló-Bachelor of Science in Bursing (RN-BSN)

A programtól és a szakmától függetlenül a szélesebb oktatás hangsúlyozza a kis osztályokban végzett gyakorlati tanulást, az értelmes szolgáltatás-tanulási projekteket és a releváns, munkahelyi tapasztalatokat.

Pénzügyi támogatás a Widener Egyetemen

Pénzügyi támogatás, beleértve a szövetségi kölcsönöket és ösztöndíjakat is, Widener University Online diákok számára áll rendelkezésre az oktatási költségek kifizetéséhez. A munkáltatói tandíj -visszatérítési megállapodások a munkáltatói dokumentációval rendelkező szakképzett hallgatók számára is megköthetők.

Pénzügyi támogatást a Szövetségi Diáksegély Ingyenes Pályázata (FAFSA) segítségével igényelhet. A Widener Egyetem kódja 003313.

Helyszínek

  • Chester

    University Place,One, 19013, Chester

    Kérdések