Keystone logo
Wilson College

Wilson College

Wilson College

Bevezetés

Rólunk

AZ ÉRTÉK ÉS A KÖVETELMÉNYESSÉG

Wilson elkötelezett abban, hogy tanítványainkat és családtagjaikat értékesíthesse egy főiskolai oktatásban. Az első nemzetből származó hallgatói kölcsön visszavásárlási programunkból a karrierfejlesztéshez és a pénzügyi műveltséggel kapcsolatos képzéshez szentelünk tapasztalatot

KÉSZÜLT TAPASZTALAT

Az egyedi figyelem, a legújabb technológiák és felszerelések, a nemzet kapituláris és gazdag hagyományai, a Wilson-oktatás mindent tartalmaz.

Küldetés és tisztelet alapelve

Wilson College felajánlja a hallgatókat egy elkötelezett, együttműködő, bölcsészettudományi oktatáson keresztül, amely ötvözi a sikerhez szükséges készségeket és koncentrált tanulmányokat a munkában és az életben. Egy szoros, támogató közösség vagyunk, amely minden hallgató elméjét és jellegét fejleszti, felkészítve őket arra, hogy megfeleljenek a globális társadalom kihívásainak.

HONOR ALAPELV

A Wilson College felvett diákok tiszteletbeli elvként élnek és közös, közösségen alapuló kormányzás rendszerében. A tiszteletre vonatkozó elv szerint:

"Annak érdekében, hogy a felszabadító oktatáshoz kedvező légkört teremtsen, a Wilson College kormánya azon a feltevésen alapul, hogy a közösség minden tagja az élet minden területén integritással fog cselekedni. Bízunk egymásban, hogy érett és felelős emberek legyenek. "

"A társas erőfeszítés a tanulásra és az életre, amelyben mindannyian résztvevünk, a leginkább kielégítő módon folytatódik, amikor a közösség tagjai elismerik felelősségüket arra, hogy közös céljuk megvalósítására törekedjenek, a közösség szilárdsága függ az egyéni szabadság és a jogok és a mások jóléte, mindkettő előírja bizonyos szabályok betartását e közös cél érdekében. "

"Ebben a szellemben azonban elfogadtuk a kar és a diákok közös szabályzatát, a tartózkodási helyre vonatkozó szabályokat, valamint az akadémiai és igazgatási szabályzatot, és felelősséget vállalunk azért, hogy a jelenlegi közösség igényeit kielégítsük."

Campusunk

A chambersburgi Pennsylvaniában található Wilson College campus kecses pázsitokkal, érett fákkal és gördülő dombokkal rendelkezik. A gyönyörű 300 hektáros campus a történelmi helyek nemzeti nyilvántartásában, mint történelmi negyedben van, és a Conococheague-patak folyik rajta.

Hat épülete hallgatói házaként működik, és számos lehetőség kínálkozik atlétikai és lovasversenyekre, köztük három atlétikai mezőt (téli jégkorong, labdarúgás és softball), teniszpályákat és tornatermet. A táncstúdió a Lenfest Commons-ban található, a diákok is hozzáférhetnek a fitneszközpontba. A Penn Hall Lovas Központban három, 24 lépcsős istálló van; két beltéri tornaterem és egy kültéri aréna; a sífutó pályák és a kikapcsolódási területek. A kollégium teljes lovag által megkönnyített terápiás létesítményeket és berendezéseket is kínál.

Ezen kívül a Wilson College van egy bio gazdasága, amely a Fulton Központja a fenntarthatósági tanulmányok közé tartozik -, amely számos lehetőséget kínál a fenntartható életmód megközelítésének megismerésére. 2009 januárjában az Akadémia megnyitotta az új 25 millió dolláros Harry R. Brooks komplexet a tudomány, a matematika és a technológia területén, az első Gold LEED minősítésű épületet a térségben.

A Harry R. Brooks Complex a tudomány, matematika és technológia

A legkorszerűbb tantermi, laboratóriumi és kutatótereken a Harry R. Brooks komplex a tudomány, a matematika és a technológia számára a Wilson College bölcsészeteinek és tudományainak jövőjét mutatja. A természetes fényt elárasztva és a legmodernebb technológiával és felszereléssel töltött épületben az épület olyan tereket kínál, amelyek fokozzák a tanítást és a tanítást, valamint a tudomány gyakorlatát az egyetemi szinten. Az épület átalakította a campusot, megváltoztatta hallgatóink és oktatóink életét. Meghívjuk Önt, hogy többet tudjon meg erről az oldalakon, vagy látogasson el a campusra és tegyen egy turnét. Képzelje el a tudomány jövőjét a Wilson College és csatlakozzon hozzánk ebben a fontos oktatási küldetésben.

Történelem és hagyományok

Wilson College 1869-ben alakult női kollégiumként, az egyik az Egyesült Államokban. Az alapítók voltak a Rev. Tryon Edwards és a Rev. James W. Wightman. A pennsylvaniai törvényhozó 1869. március 24-én adta ki az eredeti okiratot. Sarah Wilson, akinek a kollégiumot megnevezték, biztosította a kezdeti ajándékot a kollégium létrehozásához. Ő volt az első élő nő az Egyesült Államokban, hogy nõi kollégiumot biztosítson.

A kollégium célja a fiatal nők irodalmi, tudományos és művészeti nevelésének biztosítására irányuló törekvés. A Franklin Repository 19. Október 19-én kiadott kiadása szerint "az erőfeszítés nem az, hogy a tanulók elméjét tényekkel gyűjti, hanem a gondolkodás fejlődésében töltött időt, hogy a tanulók megtanuljanak magukra gondolni, és így vezetők, a követői helyett a társadalomban. "

Történelem

Wilson College 1869-ben alakult női kollégiumként, az egyik az Egyesült Államokban. Az alapítók voltak a Rev. Tryon Edwards és a Rev. James W. Wightman, a közeli Hagerstown, Md. És Greencastle pápai pásztorok pásztora. A terveket Carlisle-i zsarnokságra tervezték és 1868 áprilistáján megkapták. A Pennsylvania törvényhozó 1869. március 24-én adta át az eredeti okiratot. Miss Sarah Wilson (1795-1871), aki a közeli St. Thomas lakosa volt, két nagylelkű adományt biztosított az új intézmény létrehozásához. Bár Wilson maga sem volt formális oktatásban, felismerte az oktatás fontosságát a nők jövőbeli generációi számára. A Wilson ajándékai iránti köszönetért a Trustees megszavazta az új intézmény nevét. A kollégium tanítása 1870. október 12-én kezdődött, miután a kurátorok az AK McClure kolumból, Abraham Lincoln elnök közeli barátjának és tanácsadójának korábban tulajdonában lévő ingatlan megvásárlását biztosították.

Megalakulása óta a Főiskola szigorú intellektuális törekvéseket támogatott. Mint más női kollégiumokhoz hasonlóan, Wilson hosszú időn keresztül lehetőséget biztosított a nőknek arra, hogy tanulmányozzák és tanítsák a tantárgyakat, miután a női képességeken túlmutattak, mint a kémia, a biológia, a matematika és a klasszikus nyelvek. Anna J. McKeag elnöke, Wilson első női elnöke (1911-15) megerősítette a testület akadémiai normáit. A Főiskola tovább építette ezt az alapot azáltal, hogy növelte a tanfolyamok számát és fajtáit, javította a könyvtári erőforrásokat, és megkülönböztetett látogatókat és előadókat hozott az egyetemre. A Kollégium szellemi erejének mértéke az 1950-ben alapított Phi Beta Kappa, az ország legrégebbi és legrangosabb tudományos tiszteletbeli társadalmának egy alapja.

1931 óta a Főiskola tiszteletbeli diplomák elismerésével kiemelkedő szerepet tölt be a társadalomban. A címzettek között szerepelt az amerikai republikánus Margaret Chase Smith, a legfelsőbb bírósági igazságszolgáltatás, Harry Blackmun, Margaret Mead antropológus, Lili Krause zenész, Rita Mae Brown szerző és aktivista, valamint Walter Cronkite híradó.

A Wilson hosszú történelme során reagál a változó időkre. 1982-ben a kollégium volt a régióban elsőként, hogy folytatódó tanulmányi programot kínáljon a felnõtt középiskolai oktatásban részt vevõ felnõttek lakosságának igényeinek kielégítésére. 1996-ban a kollégium volt az első a nemzetben, amely az egyetemes gyermeknevelés, az otthoni gyermeknevelés számára kínál otthoni oktatást. A program megkezdése óta elnyerte a nemzeti figyelmet, és Wilson lett a Felsőoktatásban az Egyedülálló Anyák Országos Központja.

Ma Wilson elismeri minden korosztályból származó férfiakat és nőstényeket, hogy beiratkozhassanak a főiskolai és asszociációs szakra, valamint az érettségi és a posztgraduális programokra. Annak érdekében, hogy a felnőttek rendelkezésére álljon a Wilson oktatás, sok kurzust kínálnak nem csak a nap folyamán, hanem este, nyáron és januárban, valamint a kényelmes off-campus oldalakon.

Wilson hagyományok

A hagyományok fontos részét képezik minden diák Wilson tapasztalatának. A nagyoktól és kisállatoktól az egyszólamú barátainkig a hagyományok összekapcsolják a diákjainkat, és egy támogató, összekapcsolt közösség részévé teszik őket.

Wilson egy pillantással

Nézze meg, hogy a számok hogyan egészítik ki a teljes egyetemi tapasztalatot.

50 ACRES AZ USDA-CERTIFIED ORGANIC FARM-RÓL

A Fulton Fenntarthatósági Tanulmányok Központja összeköti a diákokat és a helyi közösséget, egy működő gazdaságot, egy nemzeti CSA-adatbázist és egy békés sétaútvonalat.

71 KOLLEKCIÓS ÉS TANULMÁNYOS LOVÁK

A Penn Hall Lovas Központban beltéri és kültéri lovaglási pályák, határokon átívelő ugrási komplexum és 20 hektáros védett paddockok és legelők találhatók.

$ 25 millió

befektetésünk a Harry R. Brooks komplexumhoz a tudomány, matematika és technológia területén

Helyszínek

  • 1015 Philadelphia Ave, 17201, Chambersburg

Kérdések