Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
World Executive Education Institute

World Executive Education Institute

World Executive Education Institute

Bevezetés

World Executive Education Institute

Legjobb online képesítések az elérés során

A WEEI-t úgy hozták létre, hogy a szakemberek számára ritka lehetőségeket biztosítson a rangos nemzetközi egyetemek posztgraduális képesítéseinek megszerzéséhez. Partnereket tartunk fenn különböző felsőoktatási intézményekkel annak érdekében, hogy a teljes fokozatú programokat online megvalósítsuk az élvonalbeli pedagógiai és modern technológiai rendszerek révén.

A WEEI segítségével a hallgatók bármikor bejelentkezhetnek és befejezhetik munkájukat, az akadémiai haladásukat a saját ütemtervük és tanulási stílusuk határozhatja meg. Minden programunk iparági és szakmai szempontból releváns a társadalom javulása szempontjából.

Küldetésünk:

Célunk, hogy a szakembereket világszerte ösztönözze a felsőoktatásba való törekvésre. A kulturális tudatosság, a kommunikáció és a globális vezetés az erõsségünk erõfeszítéseinkben. A globalizált gondolkodásmód elengedhetetlen mind a szakmai, mind a személyes növekedéshez. Európai stílusú oktatásunk felkészíti a hallgatókat a kozmopolitizmuson alapuló globális tudatossággal.

126762_0206_BUS_PAS-L-SPACES-1.jpg

Programjaink:

Megértjük, hogy azokat, akik aktív karrierjükben és szakmai életükben tanítjuk. Ezért a tudományos folyamat lényeges pontokra tömörült, amelyeket gyakorlatilag és szakmailag is lehet alkalmazni. Akadémiai csapataink megtervezik és bevezetik az egyes kurzusokra a legrelevánsabb anyagokat a hatékony haladás érdekében.

Akkreditált minőség:

A WEEI-n arra törekszünk, hogy megtervezjük a leginkább iparági szempontból releváns tanfolyamokat, amelyek megfelelnek a nemzetközi karrier igényeknek. Szállítási minőségünket több nemzetközi referenciaérték is jóváhagyja. Ez tükrözi elkötelezettségünket hallgatóink és oktatók iránt.

Segítsen nekünk akadémiai céljainak elérésében.

Akkreditáció

A minőségi oktatásnak átláthatónak kell lennie, és tudományos szempontból a különféle nemzetközi testületeknek jóvá kell hagyniuk. Annak ellenére, hogy az USA CHEA nem akkreditált minket, partnerintézményeinket mindegyikük kormánya elismeri, és az oktatási minisztériumok engedéllyel rendelkeznek. A WEEI függetlenül az alábbi minőségi referenciaértékeket is fenntartja. Így a képesítéseket világszerte tiszteletben tartják.

123503_Accredited-Member-Logo-310x119.png

Az E-Learning Független Tanúsításának Európai Központja (ECICEL) egy nemzetközi szakmai szervezet, amelyet a Tanács és a tisztviselők irányítanak; azért hozták létre, hogy fokozza a professzionalizmust a távértékesítési programok színvonalának megőrzésével és azok továbbfejlesztésével. A Tanács által 2013-ban megkötött megállapodást követően az ECICEL akkreditációs eljárásait felülvizsgálták annak kritériumainak egységesítése érdekében, miközben hivatkoztak a nemzetközileg érthető referenciaértékekre. Az ECICEL elnökét, pénztárosát és titkárát akkreditált tagok közül minden évben megválasztják. A tanácsot a szakmában elismert választott tagok, az akkreditált szolgáltatók által választott tagok alkotják. A Tanács kinevezi az akkreditált testületet. A testület tagjai megfelelő képzettséggel rendelkeznek tapasztalattal, függetlenséggel és szakértelemmel a távoktatás és képzés területén.

123504_eeua-logo-with-name.jpg

A Kelet-európai Egyetemi Szövetség jóváhagyott minket. Az EEUA-t 2010-ben a kelet-európai egyetemek alapították azzal a céllal, hogy fejlesszék a felsőoktatási rendszert, mint globális otthont a nemzetközi hallgatók számára. Manapság az EEUA egyesíti a világ minden tájáról a nemzetközi HigherEd szakembereket, és a HigherEd Nemzetközivé válásának kezdeményezője, támogatója és támogatója szolgál az egyetemi együttműködés és a hosszú távú partnerségek terén. Az IUNC Eurázsia-val kezdődött, majd az egész világon elterjedt. Közismert tagjai a Moszkvai Állami Egyetem, a Gomeli Állami Egyetem, a Kazan Szövetségi Egyetem és a Kurszki Délnyugati Állami Egyetem.

123505_ISO-9001-310x117.jpg

A WEEI-t az ISO 9001 tanúsítja, amelyet egy olyan nemzetközi szabványként határoztak meg, amely meghatározza a minőségirányítási rendszer (QMS) követelményeit. A szervezetek a szabvány használatával bizonyítják, hogy képesek-e következetesen olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtani, amelyek megfelelnek az ügyfelek és a szabályozók követelményeinek. Ez az ISO rendszer legnépszerűbb szabványa és a sorozat egyetlen szabványa, amelyet a szervezetek tanúsíthatnak.

Helyszínek

  • Pasadena

    680 E. Colorado Blvd, Suite 180, 91101, Pasadena

    Kérdések