Keystone logo
your Digital Marketing Academy

your Digital Marketing Academy

your Digital Marketing Academy

Bevezetés

2013 óta a DMAC (Digital Marketing Academy) a legjobb online tanulási intézmény, amely az Egyesült Államokban, Kanadában és világszerte segíti a diákokat, felkészüljön a digitális és szociális média marketing karrierjére.

Az online kurzusunkat a Digital and Social Media Marketing szakértők készítették, akik nap mint nap dolgoznak a Digital Marketing ügynökségekben, akik feladata, hogy lépést tartson a legújabb Digital Marketing legjobb gyakorlatokkal és az iparági frissítésekkel. A kurzus célja, hogy gyakorlati áttekintést nyújtson a részletes stratégiával és végrehajtási betekintéssel együtt. Ez a kurzus nem az elméletről szól, hanem a valós alkalmazásról.

A DMAC-nál egy átfogó online tanulási élményt hoztunk létre, amely lehetővé teszi, hogy bárki, aki befejezte a tanfolyamot, dolgozhasson a Digitalban

Ugyanakkor azt is megértjük, hogy a részletes online tanfolyam saját tempóján történő megkövetelése jelentős fegyelmet és fókuszt igényelhet. Ennek megfelelően minden tanulónak saját, személyes siker edzője van. Sikeres edzőink minden munkanapon a hallgató rendelkezésére állnak, és a hallgatókkal együtt kommunikálnak, amikor a hallgató azt igényli, vagy amikor az edző úgy véli, hogy a tanuló előrehaladási és kvízeredményei alapján bármilyen útmutatásra van szükség.

Helyszínek

 • Toronto

  Toronto, Kanada

  • New York

   New York, Amerikai Egyesült Államok

   • San Francisco

    San Francisco, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések