Keystone logo

Online MA Programok ban ben Pedagógia 2024

Szűrők

Szűrők

  • MA
  • Neveléstan
  • Instruction
Szakirányok
  • Neveléstan (0)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Egyetlen program sem felel meg a keresési feltételeknek. Kérjük, finomítsa a szűrőket.

Clear filters

Online MA Programok ban ben Pedagógia

A mester fokozat rendszerint után kapott diplomát. Ez lehetőséget kínál mélyreható tanulmányt egy adott területre. A legtöbb program veszi körül két év alatt a teljes, de vannak olyanok is, csak akkor kerülhet egy évben.

Mi egy online MA in Education? Egy oktatási mester szak középpontjában a tanítás a diákok a fejlett tanítási módszereket és stratégiákat biztosít a jobb oktatási tapasztalat, hogy a diákok. A diákok a program lehet tanulmányozni témák, amelyek magukban foglalják az oktatási stratégiák, oktatáskutatás, döntéshozatal, vezetés, értékelési stratégiák és technológiák az oktatásban. Programok is általában a vizsgálatok projekt vagy tanuló tanítási tapasztalat. A legtöbb program lehetővé teszi a diákok, hogy válasszon egy különlegesség, hogy tanulmányozza, amely lehetővé teszi a diák, hogy készítsen egy különleges karrier cél.

Az előnyök a kereső MA in Education közé tartozik a képességét, hogy jogosultak több karrier lehetőségeket.Diplomások a készségek elsajátításának, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy jobban működnek, kihívást jelentő területeken, mint például a korai gyermekkori oktatás, illetve különleges oktatást.

Mivel a programok változnak iskolánként és sok iskolában lehetővé testreszabás a program, a költségek eltérőek. A diákok érdeklődjön az iskola pontos költségbecslést.

A tanárok, akik a teljes iskoláztatási mester szak képesek előre pályafutásuk. Ezek lehetnek jogosultak promóciók vagy képes, hogy előre adminisztratív pozíciók. Néhány lehetséges karrier címet, hogy a diplomás jogosultak lehetnek többek között dékánja a hallgatók, iskolaszék tagja, a program igazgatója, politikai elemző és nevelési tanácsadó. A hallgatók képesek lehetnek, hogy készítsen a munka a különböző oktatási intézményekben, beleértve főiskola, egyetem, óvodák és magániskolák.

Ha egy tanár, aki azt kívánja, hogy előre meg az oktatás, hogy növelje karrier potenciál, akkor előnyös lehet a keresőképesség MA in Education.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.