Keystone logo

3 Online MA Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Vezetés Stratégiai vezetés 2024

Szűrők

Szűrők

  • MA
  • Menedzsment tanulmányok
  • Vezetés
  • Stratégiai vezetés
Szakirányok
  • Menedzsment tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online MA Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Vezetés Stratégiai vezetés

Sok lehetőség van a kereső a Master of Arts fokozatot, és egyre népszerűbb választás az online MA. Ez a program lehetővé teszi a diákok, hogy teljes posztgraduális szintű osztályok munka közben, vagy hivatott más kötelezettségek könnyű és rugalmas.

Mi MA stratégiai vezetés? Ez a program célja a diákok, akik komolyan veszik a vezetés és az elméletek mögött a gyakorlatban. Ez egy interdiszciplináris mértékben, és néhány, a kurzusok találkozás közé Coaching és mentorálás, modell vezetés, részvétel és elkötelezettség, az emberi kapcsolatok a vezetők és a politikai és a vezetés. Ez alapvető tanfolyamok valószínűleg kiegészíteni további tanfolyamok, hogy tartalmazzák a tanuló kiskorú vagy hangsúly a választás.

Ez a program javára regisztráltak keresztül bátorítja a vezetői képességeit.A lehetőség, hogy a gyakorlat vezetése ahelyett, hogy egyszerűen tanulni az biztos, hogy a diákok egy jelentős előnye, amikor a munkaerő-piaci és általános kompetencia.

Sok különböző tényező határozza meg a költség részvétel minden tanuló, mint a műsor hosszát és hogy jogosult-e, ösztöndíj, stb. Ha történetesen kíváncsi a tandíj költségeit a program, mint ez, akkor több információt a felvételi irodák az iskolákban, amelyet választott.

Gyakran vannak rengeteg különböző utakat tud venni egy online MA stratégiai vezetés. Sok diplomások dolgoznak a vezetői pozíciókban az üzleti életben, de bőven több munka olyan területeken, mint a felsőoktatás és az állami szektor. Jellemzően a mértéke lesz jogosult, hogy a vezetői szerepet, beleértve a lehetséges pozíciók, mint például fejlesztési igazgató, vezető fejlesztés szakember, vezető koordinátor és ügyvezető igazgatója.

Ha szeretne beiratkozni egy online MA stratégiai vezetés, miért nem indul az utazás most? Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.