Keystone logo

6 Online MA Programok ban ben TESOL 2024

Szűrők

Szűrők

  • MA
  • Neveléstan
  • Tanítás
  • TESOL
Szakirányok
  • Neveléstan (6)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online MA Programok ban ben TESOL

A mester fokozatot egy egyetemi szintű diplomát általában vett, miután megszerezte a diplomát. Mesterképzési programok lehetővé teszik a diákok, hogy tanulmányozza a választott téma alapos, és általában két év alatt fejezik be.

Mi egy online MA TESOL? Beiratkozott hallgatók a Master program tanított angol beszélők más nyelvek rendszerint tanfolyamok multikulturális oktatás, nyelvészet, pedagógia, tananyag tervezése, módszertana és értékelését. Programok segítségével a diákok megtanulják, hogyan kell fejleszteni egy osztályteremben tervet, és milyen módszereket kell használni, ha a tanítás TESOL diákok. Annak ellenére, hogy a program egy on-line, a tudósok is várhatja el egy szakmai vagy kutatási projekt.

Kitöltésével TESOL mester szak is, hogy a diákok jogosultak magasabb fizető pozíciókat.Ezen felül a diákok képesek tanulni készségek, hogy segítsen javítani a tanítási képességeit, és lehetővé teszi számukra, hogy a munka egy sor különböző nem-angol anyanyelvű tanulók.

Mivel a varianciák programok között minden iskolában, nehéz ajánlani egy költségbecslést. Diákok, akik szeretnének többet megtudni a költségek érdeklődjön a választott intézmény.

Kitöltésével MA TESOL program diplomások képes lehet növelni a tanítás a tudás és készségek dolgozni a felsőbb szinteken, vagy szerezni egy promóciós pozíciójukban. Magánszemélyek jogosultak csatlakozni TESOL szervezetek és lép vezetői pozíciókat az oktatás területén. Egy program is segíthet diplomások jogosultak munkát politika létrehozását, tananyag tervezése vagy adagolás. Bizonyos esetekben a program résztvevői is képes elindítani saját vállalkozás kínál privát kurzusokat a hallgatók számára.

Ha érdekli a karrier folytat angolt mint második nyelv vagy fejleszteni kívánják a jelenlegi tanári állást, majd a mester szak tanítás angol beszélők más nyelveken is lehet a legjobb választás. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.