Keystone logo

Szűrők

  • Mester
  • Élelmiszer és ital tanulmányok
Szakirányok
    Művészettudományok (0)Élettudomány (0)Humán tanulmányok (0)Design tanulmányok (0)Divat (0)Egészségügy (0)Előadóművészet (0)Energiatanulmányok (0)Fenntarthatóság tanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online Mester Programok ban ben Élelmiszer- és italfeldolgozás ban ben Ecuador számára 2024

Egyetlen program sem felel meg a keresési feltételeknek. Kérjük, finomítsa a szűrőket.

Popular education type

Online Mester Programok ban ben Élelmiszer- és italfeldolgozás

Azok az diákok, akik az élelmiszer-szolgáltatási szakemberekké válnak, függetlenül attól, hogy közigazgatási vagy konyhai pozícióban vannak-e, valószínűleg hasznot húznak az élelmiszer- és italgyártás tanulmányozásából. Az üzleti és élelmiszerbiztonsági tudományok kombinálásával az élelmiszer- és italfeldolgozás fedezheti a kiskereskedelmi élelmiszer-gazdálkodás alapjait.

Néhány legrégibb egyeteme az amerikai kontinensen található Ecuador, hogy a hallgatók hozzáférést az oktatási lehetőségek földelt a történelemben. Ugyanakkor, Ecuador tett jelentős lépéseket az innovációs technológia. A diákok természettudományos, matematikai és műszaki találja vizsgálatok ebben az országban, különösen kifizetődő.

A mester program egy koncentrált fokú, hogy azt mintegy két év classwork, a kutatás, és esetleg a dolgozat papír keresni. Ez a fejlett tanulmányi program lehetővé teszi a diákok, hogy tovább specializálódtak iskoláztatásról egy olyan területen, amely érdekli őket.