Keystone logo

3 Online Mester Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Élelmiszer és ital üzlet Élelmiszeripari menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • Élelmiszer és ital tanulmányok
  • Élelmiszer és ital üzlet
  • Élelmiszeripari menedzsment
Szakirányok
  • Élelmiszer és ital tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online Mester Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Élelmiszer és ital üzlet Élelmiszeripari menedzsment

A mesterképzés két vagy három éves program, amely lehetővé teszi a diákok, hogy egy főiskolai diplomát a következő szintre. A mesterképzés a tudás, a stratégiák és a technológia szempontjából releváns szakterületre koncentrál. Ez a diploma biztosítja a sikeres karrierhez szükséges hátteret és készségeket, valamint versenyelőnyt biztosít a piacon.

Mi az élelmiszer- és italkezelés mestere? Az élelmiszerek és italok kezelése jó oktatási választás azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a kulináris világ iránt, és szeretnék fejleszteni az ügyfélszolgálatot, a vállalkozói és üzleti készségeket. Felkészítheti a diákokat egy karrierre az élelmiszer-szolgáltatás, a vendéglátás vagy a turizmus terén. A nemzetközi programok lehetőséget nyújtanak arra, hogy tanulmányozzák a kulináris kiemelkedő központokat, például Olaszországot, Franciaországot és Spanyolországot. A tanfolyamok gyakran foglalkoznak az üzleti és gasztronómiai tantárgyak széles skálájával, az élelmiszertermék piacával, az éttermi vagy szállodai költségvetéshez.

A diákok megtanulhatnak olyan képességeket, amelyek könnyen átvihetők más szakmákra és életterületekre. Egy étterem vagy idegenforgalmi látványosság vezetése szervezeti, menedzsment és pénzügyi készségekre támaszkodik. A finom ételek, a bor és a főzés elismerésének fejlesztése izgalmas dimenziót kölcsönöz az életnek.

E fokozat költségei változóak. A kulináris élességű program különböző lehet az időkeretben, anyagokban és elvárásokban egy olyan programban, amely a vendéglátás és a turizmus felé irányul. A helyszín hatással van a költségekre is.

Az étel- és italipar büszkélkedhet olyan karrierekkel, amelyek utazást és más kultúráknak való kitettséget is magukban foglalhatnak. Az alkalmazottak válhatnak a változatos munkaerő részévé és egy olyan globális közösséghez, amely közös érdeklődést mutat a minőségi ügyfél-élmények megteremtésében. A belépő szintű munkahelyek, mint a szállodai és vendéglátás értékesítés vezetői pozíciókat eredményezhetnek. Az élelmiszergyártásban, a marketingben és a forgalmazásban is szerepet játszanak. A független üzleti tulajdonjog egy másik lehetőség.

Az élelmiszer- és italgyártás mértéke egy jól körülhatárolt program, amely a hallgatók képességeit számos témában teszteli, és érdeklődést mutat az előre nem látható területek iránt. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.