2 Élelmiszeripari menedzsment Mester degrees found
- Mester
- Élelmiszer és ital tanulmányok
- Élelmiszer és ital üzlet
- Élelmiszeripari menedzsment
- Nyugat-Európa 2
2 Élelmiszeripari menedzsment Mester degrees found
Kiemelt
Rome Business School
International Master Online in Food and Beverage Management
- Italy Online, Olaszország
Mester
Részidő
1 év
Távoktatás
Angol
Kiemelt
OSTELEA | Distancia
A szálloda menedzsment, a vendéglátóipari vállalatok, valamint az élelmiszerek és italok ügyvezető mestere
- Madrid, Spanyolország
- Barcelona, Spanyolország + 1 more
Mester
Teljes idő
12 hónapok
Összekevert, Távoktatás
Spanyol
Az idegenforgalmi szektor mélyreható változásokon megy keresztül, a globalizáció, a szegmentálódás és a versenyképesség hatásával. Ebben a környezetben az egyik legnagyobb súllyal rendelkező piac a szállodaipar.
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Népszerű helyek
Online Mester Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Élelmiszer és ital üzlet Élelmiszeripari menedzsment
A mesterképzés két vagy három éves program, amely lehetővé teszi a diákok, hogy egy főiskolai diplomát a következő szintre. A mesterképzés a tudás, a stratégiák és a technológia szempontjából releváns szakterületre koncentrál. Ez a diploma biztosítja a sikeres karrierhez szükséges hátteret és készségeket, valamint versenyelőnyt biztosít a piacon.
Mi az élelmiszer- és italkezelés mestere? Az élelmiszerek és italok kezelése jó oktatási választás azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a kulináris világ iránt, és szeretnék fejleszteni az ügyfélszolgálatot, a vállalkozói és üzleti készségeket. Felkészítheti a diákokat egy karrierre az élelmiszer-szolgáltatás, a vendéglátás vagy a turizmus terén. A nemzetközi programok lehetőséget nyújtanak arra, hogy tanulmányozzák a kulináris kiemelkedő központokat, például Olaszországot, Franciaországot és Spanyolországot. A tanfolyamok gyakran foglalkoznak az üzleti és gasztronómiai tantárgyak széles skálájával, az élelmiszertermék piacával, az éttermi vagy szállodai költségvetéshez.
A diákok megtanulhatnak olyan képességeket, amelyek könnyen átvihetők más szakmákra és életterületekre. Egy étterem vagy idegenforgalmi látványosság vezetése szervezeti, menedzsment és pénzügyi készségekre támaszkodik. A finom ételek, a bor és a főzés elismerésének fejlesztése izgalmas dimenziót kölcsönöz az életnek.
E fokozat költségei változóak. A kulináris élességű program különböző lehet az időkeretben, anyagokban és elvárásokban egy olyan programban, amely a vendéglátás és a turizmus felé irányul. A helyszín hatással van a költségekre is.
Az étel- és italipar büszkélkedhet olyan karrierekkel, amelyek utazást és más kultúráknak való kitettséget is magukban foglalhatnak. Az alkalmazottak válhatnak a változatos munkaerő részévé és egy olyan globális közösséghez, amely közös érdeklődést mutat a minőségi ügyfél-élmények megteremtésében. A belépő szintű munkahelyek, mint a szállodai és vendéglátás értékesítés vezetői pozíciókat eredményezhetnek. Az élelmiszergyártásban, a marketingben és a forgalmazásban is szerepet játszanak. A független üzleti tulajdonjog egy másik lehetőség.
Az élelmiszer- és italgyártás mértéke egy jól körülhatárolt program, amely a hallgatók képességeit számos témában teszteli, és érdeklődést mutat az előre nem látható területek iránt. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.