Keystone logo

2 Online Mester Programok ban ben Alkalmazott pénzügy 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Pénzügy
 • Alkalmazott pénzügy
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (2)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Online Mester Programok ban ben Alkalmazott pénzügy

  Az online mester fokozatot egy posztgraduális program célja, hogy növelje a diákok tudását a témában. Mivel ez egy fejlettebb szintű tanulmányi, egyetemi diplomát gyakran előfeltétele. A mester fokozatot lehet kitölteni 1-3 év.

  Mi egy online Master Alkalmazott Pénzügyi? Ez a tanulmányi, amely növeli a diákok kritikai gondolkodás, elemzés és problémamegoldó készség, köszönhetően a megnövekedett műszaki ismeretek pénzügy, ami szerzett. A kurzusok szükséges mértékben játszanak szerepet a megszerzett tudást. Minden iskola lehet különböző előírt osztályok, de ők gyakran hasonlóak a fúziók és felvásárlások, esettanulmányok a pénzügyek, vállalati treasury menedzsment, globális pénzügyi piacokon az alapok és a vagyonkezelést, és fejlett biztonsági elemzést.

  Az előnyök a mester fokozatot tartalmazza az esetleges magasabb fizetés és gyors akciók.Ezek az előnyök azonban csak akkor állnak rendelkezésre, mert a megnövekedett kommunikáció, vezetői és együttműködési készség általában szerzett az egész programot.

  Az ára egy online Master Alkalmazott Pénzügyi nagy mértékben változhat az egyik egyetemről a másikra. Hely, időtartam, presztízs és a program díjak minden befolyásolja, hogy mennyit kell fizetni. Ha Ön is szeretne egy pontos számot, akkor lehet, hogy lépjen kapcsolatba az iskola szeretne részt venni.

  Miután megszerezte egy online Master Alkalmazott Pénzügyi, akkor lehet, ugrásra készen egy karrier. Néhány diák kezdett dolgozni vezető partnerek kockázatkezelési cégek, befektetés-kezelési cégek, kockázati tőkés irodák, Bizományosi csoportok, a bankok és a vállalati pénzügyi vállalkozások a diploma megszerzése után. A terület szakértői, Régebbi és más oktatási Ön rendelkezik szerepet játszhat a feladatot kapsz. Akár azt is választhatja, hogy használja ezt a fokozatot, mint egy lépcsőfok a felsőoktatás számára.

  Ez a megfelelő tanulmányi program az Ön számára? Ha igen, akkor lehet, hogy ideje, hogy alkalmazzák. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.