Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 20 Online Mesterek Programok ban ben Kiberbiztonság 2023

20 Online Mester Programok ban ben Kiberbiztonság 2023

Áttekintés

Ha a diákok szeretnék, a rugalmasságot, hogy folytassa a mester fokozatot, miközben dolgozik, egy online program lehet a legjobb. A posztgraduális szak gyakran összpontosít egy adott területen a tanulmány, amely a diákok több szakértelmet. Az online mester fokozatot lehet kitölteni, mindössze két év alatt.

Mi egy online Master Cyber ​​Security? Ez a program gyakran célja, hogy a hallgatók egy erős alapot a kulcsfontosságú területeken, a digitális kriminalisztika, biometria, kriptográfia, és a számítógép és a hálózat biztonságát. A mag tanfolyamok, mint a bevezetés operációs rendszerek, alkalmazások biztonsága, biometria, tervezési és elemzési algoritmusok, számítógépes hálózatok, alkalmazott kriptográfia, információk, és a biztonság, akkor lehet jobban felkészült, hogy megvédje az elektronikus infrastruktúrát a veszélyes támadásokat.

Mivel oly sok mai vállalkozások hivatkozhatnak a számítógépek, hogy valaki ezzel a tudással lehet készíteni egy sikeres karrier.A Master Cyber ​​Security képes megadni azokat az eszközöket és betekintést van szükség gyorsabb akciók és magasabb kezdő fizetést, mint valaki, aki csak egy főiskolai diploma vagy nem szerzett.

Az ára egy online mester fokozatot is sokat változhat iskolánként a másikra. A pontos programot kíván venni és annak lehetséges időtartamát valószínűleg szerepet játszik a tandíjat. Ha azt szeretnénk, hogy egy jobb becslést, akkor kapcsolatba kell lépnie az iskola gondolsz részt.

Mielőtt elkezdené ezt a programot, akkor érdemes gondolkodni a karrier részt fog venni a diploma megszerzése után. Néhány diák képzés elvégzése is avanzsált sérülékenység elemzők, behatolási tesztelők, biztonsági elemzők, a biztonság építészek és biztonsági alkalmazás programozók. A legtöbb ember ezt az oktatási munka fejlesztése számítógépes biztonsági termékek. Azonban a pontos karrier Ön tudja, hogy valószínűleg függ az Régebbi és az oktatás.Ön is használja ezt az online Master Cyber ​​Security, mint egy lépcsőfok a további oktatás.

Ez a fajta program az Ön számára? Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • Technológiai tanulmányok
  • Információs technológia
  • Kiberbiztonság
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (20)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum