Keystone logo

4 Online Mester Programok ban ben Design tanulmányok Design 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • Design tanulmányok
 • Design
Szakirányok
 • Design tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Online Mester Programok ban ben Design tanulmányok Design

  A mester program szigorú akadémiai törekvés érettségi után egy főiskolai diplomát. Ezek a programok általában két éven belül befejeződnek, de az átfogó tanulási tapasztalat felkészíti a hallgatókat a magasabb fizetőképességű és igényes karrierlehetőségekre.

  Mi a tervező mester? Azok, akik szenvedélyesen új termékeket hoznak létre, amelyek képesek alkalmazkodni a változásokhoz a társadalmi kultúrában vagy a környezeti helyzetekben, érdeklődhetnek a posztgraduális diplomával. A hallgatók e programokban feladata a mérnöki elvek és a kreatív tervezés alkalmazások széles skálája, például az építészet, a kiskereskedelmi merchandising, a grafika vagy a ruházati design. Scholas felfedezi, hogyan kell együttműködni a digitális platformokkal, a tervezési elemek gyártási folyamatával, és esetleg gyakorlati ismeretekkel kell rendelkeznie a formatervezési laborok prototípusfejlesztéseivel kapcsolatban.

  A tervezett hátterű diákok kivételes kritikai gondolkodás képességekkel és kreatív és intuitív betekintést nyújtanak. Ezek a készségek rendkívül előnyösek a terméktervezésben vagy marketing részlegekben. Kiváló kommunikátorok, olyan társadalmi vagy kulturális igények megértése, amelyek képesek válaszolni egyértelműséggel és lelkesedéssel.

  A mester a Tervezés lehet keresni több online iskolák vagy campus-alapú helyszíneken. Létezik szabadság a részmunkaidős vagy teljes idejű hallgatóknak, de sok kurzusra szakképzettséget igényelnek, hogy biztosítsák a készségfejlesztést. Ellenőrizze egy adott intézménynél a részvételi költség becslését.

  A tervezett karrierek széles választékát kínálják a tervezési alkalmazások lehetőségeinek köszönhetően. A diplomások a munkahelyeket mint kiállítási tervezők, belső vagy térbeli tervezők, sőt művészek is folytathatják. A tájépítész lehet egy tervezési specializáció lehetősége, akár orvosi illusztrátor, multimédiás szakember vagy stylist. A specializáció kiválasztása a formatervezésben iránymutatást ad a karrierlehetőségekhez.

  A tervezési tanulmányok globális alkalmazásokkal rendelkeznek, így az iskolák nemzetközi piacot kínálnak programjaiknak. Sok fókuszterületen lehetőség van minden érdeklődésre és képességre. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.