Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Online Mesterek Programok ban ben Etika 2023

1 Online Mester Programok ban ben Etika 2023

Áttekintés

A mesterképzés, jellemzően egy két-három éves program, egy fejlett felsőoktatási szint, és általában a híd egy érettségi és egy Ph.D. A mesterképzés a korábbi tanulmányokra épít, olyan tanfolyamokon keresztül, amelyek nagyobb specifikusságot és pontosabb alkalmazást tartalmaznak egy tématerületen.

Mi az etika mestere? Ez a képzési program lehetővé teszi a diákok számára, hogy tanulmányozzák azokat a filozófiai kérdéseket, amelyek alapvető fontosságúak a civil társadalom életében. Az etika feltárja az erkölcsöt és a jó és a rossz, valamint a helyes és a rossz viszonyát. Az etika tanulmányozása megkérdőjelezi a tanulókat, hogy fontolják meg, hogyan integritással reagáljanak a valóságos helyzetekre, amelyek összetettek és morálisan kétértelműek lehetnek. Néhány példa a vállalati társadalmi felelősségvállalásról, az élet kezdetéről és végéről, valamint az állati jogokról. A technológia, az orvostudomány, a tudomány és a környezet az etika specializálódásának számos területe.

A mesterfokozat az etikában felkészítheti a tanulókat a helyzet elemzésére és a döntések értékelésére. Olyan tulajdonságokat, mint az objektivitás, az ítélet és az ésszerűség, javíthatók. A diákok ismertté válhatnak a "nagy kép" megértésében, valamint az összetett részleteket az üzleti életben és az élethelyzetekben. Az etika tanulmányozása során a hallgatók képesek írni és beszélni világosan.

Az etika mesterképzésének költségeinek hasonlónak kell lenniük a többi bölcsészi mesterképzés költségeivel, de az általános árcédulák attól függnek, hogy milyen iskolába jár. További információért keresse fel azt az intézményt, amelyre kíváncsi.

A foglalkoztatás az etika területén széles körű lehet. A diplomás munkatársaként gyógyszerészi tisztségviselőként, illetve kórházakban vagy egyetemként intézményi felülvizsgálati igazgatótanácsként vagy etikai bizottság tagként dolgozhatnak. A nonprofit szervezetekben és a közigazgatásban betöltött pozíciók is lehetnek. A diákok, akik szeretik a tanulás saját kedvéért folytatni akadémiai karrierjét, és továbbra is keresni Ph.D. Azok, akik élvezik az írást és a kommunikációt, újságírókká válhatnak. Az etika mesterképzése szintén előkészítés lehet az ügyvédek vagy a politikai szereplők számára.

A legtöbb bölcsészettudományi főiskola és egyetem mesterfokozatot kínál az etikában, és ezek a képzési programok online is elérhetők. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • Humán tanulmányok
 • Etika
Szakirányok
 • Humán tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum