Keystone logo

5 Online Mester Programok ban ben Üzleti tanulmányok Ingatlanközvetítés 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • Üzleti tanulmányok
  • Ingatlanközvetítés
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (5)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online Mester Programok ban ben Üzleti tanulmányok Ingatlanközvetítés

Megszerzése után a főiskolai diplomát, a diákok lehetősége van arra, hogy folytassák a mester fokozatot. Általában egy-két év alatt befejezett, mesterképzés kiváló módja egy diáknak, hogy elmélyítse a tudását egy tantárgyat, és vonzóbbá váljon a potenciális munkáltatók számára.

Mi az ingatlan-mester? Az ingatlan terület magában foglalja a kereskedelmi és lakóingatlanok beszerzését, értékesítését és bérbeadását. Az ingatlanoktatás hallgatói rendszerint különböző kurzusokat vesznek igénybe, beleértve a pénzügyi és marketing elemzést, a vagyonkezelést és a design alapjait. Általánosságban elmondható, hogy a diákok, akik mesterfokozatot folytatnak ezen a területen, annak érdekében, hogy egy konkrét téma helyett inkább az ingatlanra összpontosítsanak. Például egy diák, aki érdeklődik a gazdaság közgazdaságtanától, dönthet úgy, hogy szakosodik az ingatlanfinanszírozásban és a beruházásokban.

A verseny jellegénél fogva az ingatlan hallgatók javíthatják interperszonális kommunikációjukat és szervezetüket. Ezek a készségek mind személyes, mind szakmai alkalmazások. Ezenkívül a diákok válhatnak az értékesítésben, olyan képességgel, amely pozitív hatással lehet jövőbeli pályafutására.

Az olyan tényezők, mint például az iskola helyzete és a diákok tanulási üteme, jelentős hatással lesznek egy ingatlan mesterképzés költségeire. A diákok pontos információkat kaphatnak a díjakról, érdeklődő iskolákkal.

Az egyik leggyakoribb karrier a birtokosa egy mesterképzés az ingatlan, hogy egy ingatlanügynök. Egy ügynök egy nagy állami cégnél vagy egy kisebb magánvállalatnál dolgozhat, amelynek feladata az otthoni és üzleti ingatlanok megvásárlása és eladása. További karrierlehetőségek is rendelkezésre állnak. A nonprofit szervezetek iránt érdeklődő diplomások számára a megfizethető lakhatási ügynökségeknek lehetősége nyílik a háztulajdonosok, ingatlan-elemzők vagy kormányzati kapcsolatok számára. Ezekben a szerepekben a diplomások arra összpontosíthatnak, hogy alternatív lakhatási lehetőségeket biztosítsanak a rászoruló családok és egyének számára.

A mester az ingatlan található helyi, nemzetközi vagy online. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.