Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 3 Online Mesterek Programok ban ben Iskolai tanácsadás 2023

3 Online Mester Programok ban ben Iskolai tanácsadás 2023

Áttekintés

Egy olyan hallgató, aki elnyerte az alapképzést, úgy dönthet, hogy továbbtanulja az iskolai végzettségét és karrierjét mesterfokozattal. A legtöbb mesterképzési program valahol 1-2 évig tart.

Mi az iskolai tanácsadás mestere? A tanácsadás része az oktatási rendszernek, amely sok országban nagy keresletet mutat az egész világon. A mesterfokozat megszerzésével meg lehet tanulni, mit kell tenni az iskolások jólétének előmozdítása és védelme érdekében. Bár a terület a tanácsadásra fókuszál, a legtöbb mester program különféle kurzusokat kínál a diákoknak a szociológiára, a filozófiára és az általános oktatásra.

Az iskolai tanácsadás mesterképzése révén a hallgatók mindenféle új készségeket nyerhetnek, mint például a kapcsolatépítés és a szervezés. Emellett az iskolai tanácsadást tanuló egyének megtanulják, hogyan tudjanak hatékonyan kommunikálni egy változatos embercsoporttal, olyan képességgel, amely felbecsülhetetlen értékű a személyes és a szakmai élet minden területén.

A mesterképzés költsége az iskolai tanácsadástól függ, attól függően, hogy melyik egyetemet választja diákja az oktatásához. Az iskola elhelyezkedése és az online tanulás elérhetősége mindkettőnek jelentős hatása lehet az árakra is.

A legelterjedtebb karrierlehetőség az iskola-tanácsadó mestere birtokosai számára iskolai tanácsadó. Az egyetemi oktatók létfontosságú tagja, az iskolavezető felelős a hallgatók irányításáért és segítéséért, mind akadémiai, mind személyi célokból. Az iskolai tanácsadók gyakran keresnek minden korosztály számára, és mind a köz-, mind a magániskolákban szükségük van. A diplomások a magániskolák vezetőit vagy vezetőit is folytathatják. Néhányan a nonprofit szervezetek tanácsadói is lehetnek.

Kurzusok, amelyek segítenek az iskolai tanácsadás mesterképzésében, helyi és online elérhetők. Ezenkívül az osztályok az egész világon is elérhetők. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • Neveléstan
 • Iskolai tanácsadás
Szakirányok
 • Neveléstan (3)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum