Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 5 Online Mesterek Programok ban ben Minőségirányítás 2023

5 Online Mester Programok ban ben Minőségirányítás 2023

Áttekintés

Azok a diákok, akik az alapképzés megszerzése után folytatják tanulmányaikat, általában egy mesterképzési programot választanak. A kurzusok befejezésekor a hallgató úgy véli, hogy bizonyítható mesteri szerepet tölt be a tanulmányi területen, és mesterképzésben részesül.

Mi a mester a minőségmenedzsmentben? A minőségirányítási mester program olyan osztályokat tart, amelyek jellemzően az ellátási lánc menedzselésére, a műveletek felügyeletére, az etikai gyakorlatokra és a minőségbiztosítási rendszerekre koncentrálnak. A diákok is koncentrálhatják tanulmányaikat az élelmiszerbiztonságra, a fenntartható mezőgazdaságra és az élelmiszerbiztonságra. Olyan egyének számára, akik mélyen foglalkoznak egy adott témával, a termelési rendszerek kutatása vagy a minőségbiztosítási rendszerek fejlesztése ideális tanfolyamok lehetnek.

A mesterfokozat megszerzése a minőségmenedzsmentben számos előnnyel jár a hallgató személyes és üzleti életében egyaránt. Az embercsoportok irányításának elsajátításának lehetősége a foglalkoztatási lehetőségek bővítésére, valamint a szervezeti szakértelemre, a kommunikációs készségekre és az elemzési képességre is kiterjedhet.

A mesterképzés minőségtanúsításhoz kapcsolódó költségei különböznek az iskolák között, és a program hossza függhet. Ha egy leendő hallgató érdekes programot talál, akkor tanácsos felvenni a kapcsolatot az egyetemmel, hogy tájékoztatást kérjen az osztály költségeiről és a kapcsolódó beiratkozási díjakról.

Mesterfokozatú, minőségirányítási diplomások általában biztosítják a vállalat által a nyilvánosság számára felkínált termék vagy szolgáltatás biztonságát és megbízhatóságát. Biztosítani tudják továbbá, hogy a vállalat teljesíti az összes alkalmazandó szövetségi és állami törvényt és rendeletet. Emiatt rendszerint bőséges karrierlehetőséget biztosítanak az ellenőröknek, a minőségellenőrzési vezetőknek vagy a legtöbb vállalkozás kutatóinak. A munkák megtalálhatók a közüzemi vállalatoknál, a gyártásban, az elosztásban és még a tengerjáró hajókon is. A diplomások vezetői jártassága az egészségügyi, az űrkutatási és gyógyszeripari vállalatok minőségbiztosítási szakembereinek munkahelyeket is eredményezhet.

A minőségbiztosítási menedzsment mesterképzései a legtöbb egyetemben és főiskolában megtalálhatók a világ minden táján. Az egyetemi tantervek jelentősen eltérhetnek, ezért keresse meg az Ön programját, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola beiskolázási irodájával az űrlap kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • Menedzsment tanulmányok
 • Minőségirányítás
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (5)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum