Keystone logo

2 Online Mester Programok ban ben Társadalomtudományok Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi ügyek 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • Társadalomtudományok
  • Nemzetközi kapcsolatok
  • Nemzetközi ügyek
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online Mester Programok ban ben Társadalomtudományok Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi ügyek

Néhány diák folytatja egy online mester fokozatot munka után néhány évvel, vagy jobb befejezése után egy egyetemi programra. A mester fokozat bővíti a diákok tudását, hogy vele egy szakértő egy adott területen. Néhány posztgraduális program lehet kitölteni két év.

Mi egy online Master in International Affairs? A tanulmányi program arra összpontosít, hogy a nemzetközi ügyek gyakran célja, hogy növelje a diákok kulturális tudatosság. A szükséges képzések eltérő lehet a fókuszt és az iskola még nem vett részt, de tartalmazhat külpolitika, vezetői szemináriumok, globális gazdaság, a nemzetközi politika, a vezetés és a közigazgatás, a belbiztonság és haza védelmében, és a nemzetközi jog alapelveit. Számos programban egy szakmai vagy intenzív nyelvi jobban felkészíteni a diákokat erre a kulturálisan sokszínű munkát.

Milyen előnyöket ilyen diplomáját az ajánlatot?Lehet, hogy a diákok a vezetői képességek és a közszolgálati know-how szükséges a sikerhez a magán és az állami szektorban. Néhány diák egy oktatási nemzetközi ügyek lehetnek jogosultak promóciók vagy emel.

Mielőtt elkötelezné magát ilyen típusú program, meg kell gondolni a pénzügyi kötelezettség. Az online Master in International Affairs nincs készlet költség. Ehelyett a tandíj attól függ, hogy az iskola, a program és időkeretben. Bővebben a kapcsolatot az egyetem közvetlenül.

Miután egy online Master in International Affairs program milyen típusú karrier pálya talán van? Ez attól függ, hogy a területen a specializáció, de sok diák ment át a kereskedelmi és marketing nemzetközi vállalatok, a tanítás nemzetközi egyetemek, a kormányban betöltött pozíciókat akár állami vagy nemzeti szinten, és adminisztrációjában nonprofit szervezetek számára.A karrierlehetőségeket is indokolhatják a korábbi szakmai tapasztalat és az oktatás. A diplomáját felkészülni felsőoktatásban.

Miután egy kis kutatást, akkor lehet, hogy kész alkalmazni egy adott iskolába. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.