Keystone logo

1 Online Mester Programok ban ben Ügyviteli tanulmányok Ügyvitel Nemzetközi ügyvitel 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • Ügyviteli tanulmányok
  • Ügyvitel
  • Nemzetközi ügyvitel
Szakirányok
  • Ügyviteli tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online Mester Programok ban ben Ügyviteli tanulmányok Ügyvitel Nemzetközi ügyvitel

Mesterdiplomát, amelyek rendelkezésre állnak a különböző területeken a tanulmány segítségével a diákok felkészüljenek a borzongás és kihívások a jövőbeli munkahelyen. A tudást és tapasztalatot szerzett megkapta ezt a felsőfokú, sok diák megy, hogy elérjék a személyes és szakmai céljait és hogy tegyen különbséget az általuk választott területen.

Mi egy online Master in International Administration? Ez az oktatási program biztosít a hallgatók speciális ismeretek terén a nemzetközi közigazgatás, amelynek középpontjában a gazdasági, társadalmi és politikai döntések, hogy létezik a világon. Az ilyen mértékű lehet kitölteni körülbelül két év múlva, miután megszerezte a diplomát, és mivel ez online elérhető, a diákok általában kap sokkal nagyobb rugalmasságot, hogyan és mikor részt vesz osztály és teljes a tanfolyam.

Azok, akik végzős Master in International Administration élesíteni tudásukat a kritikus gondolkodás és érvelés, a kommunikáció és a szervezés, mert tanulni, hogy milyen mértékben. Ezek a képességek hasznos lehet pályára a különböző területeken, így a diplomások nagyon kívánatos a potenciális munkaadók.

Az ára keresőképesség MA Nemzetközi Administration függően változik az iskola és a hossza a program. Diákok találják meg a programot alaposan, hogy teljes mértékben megértsék a kapcsolódó költségeket kapó mértékével.

Fogadása mester fokozatot nemzetközi igazgatás segít felkészíteni a tanulókat a pályára a különböző iparágakban, mint az oktatás, a kormányzat, az üzleti, közszolgálati és nonprofit munkát.Az egyedi nemzetközi tapasztalatok és a perspektíva, diplomások ilyen mértékű különösen a kereslet a munkahelyeket, amelyek vigye szerte a világon, dolgozó diplomaták, külföldi nagykövetek, politikai tanácsadók és elemzők, műveletek vezetők, tervezés vezetők és nemzetközi kutatási társult cégek, iskolák, önkormányzatok.

Megszerezte a mértékben online segítségével a diákok megkapják a diplomát akarnak kívül a hagyományos tantermi környezetben. Ahhoz, hogy kezdj el Master in International Administration, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.