Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 Online Mesterek Programok ban ben Nemzetközi jog 2023

2 Online Mester Programok ban ben Nemzetközi jog 2023

Áttekintés

Az online mester fokozatot a diákok a lehetőséget, hogy beiratkozik a posztgraduális szintű programot nem a magas szintű rezidencia, hogy gyakran szükség van az ilyen programok. Ha szeretné, hogy továbbra is az oktatás, és hogy a tanfolyam egy mélyebb szinten, az online mester program lehetővé teszi, hogy ezt a rugalmasságot a web-alapú tanulási környezet.

Mi egy online Master in International Law? Érdeklődő diákok jogi kérdésekben előforduló szerte a világon élesíteni a készségek és fejlesztik tudásukat a helyszíni folytat ilyen program. A tananyag valószínűleg tartalmaz tanfolyamok, mint Összehasonlító és külföldi, nemzetközi jog, nemzetközi választottbírósági és peres és Menekültügyi, menedékjogi és bevándorlási törvény. Ezek az osztályok célja, hogy fejlessze a hallgatók ismereteket a kérdések és gyakorlatok leglényegesebb, hogy a globális jogi környezet.

Ha törekszünk, hogy adja meg a nemzetközi jog területén, ez a program minden bizonnyal hasznos, de ez is lendületet több, mint a karrier. A feltárás a különleges problémáiba globális kontextusban is tudást, ami értékes, egy sor más körülmények között, a mindennapi életben is.

Költségek az online képzési nemzetközi jog függ a program választja, hogy mennyi a tandíj, valamint attól, hogy kap semmilyen további ösztöndíjakat vagy anyagi támogatást. További információk az összes ezeket a tényezőket lehet beszerezni a felvételi iroda, ahol azt tervezi, hogy részt vegyen.

Mivel a mértékben hangsúlyt fektet a nemzetközi gyakorlat, a diákok is minősíteni kell keresni külföldön, jogi tudományok. Néhány a leggyakoribb feladatok diplomások lehet keresik közé politika tanácsadó, jogtanácsost, a jogi kutató és az ügyfél kapcsolattartó.Ha engedélyezett jogi gyakorlatot, akkor lehet fenntartani a saját gyakorlat, mint egy ügyvéd, és megteszi az esetekben, amelyek kapcsolódnak a szakterülete.

Ez könnyebb, mint valaha, hogy elnyerjük a diplomáját munka közben. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • Jogi tanulmányok
  • Nemzetközi jog tanulmányok
  • Nemzetközi jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum