Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 3 Online Mesterek Programok ban ben Nyelvészet 2023

3 Online Mester Programok ban ben Nyelvészet 2023

overview

Az online mértéke oly módon, hogy a hallgató, hogy a magasabb hitelesítő anélkül, hogy fizikailag részt vegyen egy egyetem. Az online mester program egy jó választás azok számára, akik szeretnék, hogy fokozzák az adatait, de nem tud utazni egy iskolában, vagy hogy szobát a menetrendek standard osztályok.

Mi egy online Master Nyelvészet? Ez a program foglalkozik a tudományos vizsgálat a nyelv, beleértve a nyelvi változások idővel, hogy a nyelvek rokonok, hogy a nyelv tanult, és a szerepe a nyelven játszik a társadalomban. A hallgatók tanulmányi fonológia, morfológia, szintaxis, fonetika, pszicholingvisztika, szociolingvisztika, nyelvtörténet, fordítás, vagy a nyelv elsajátítása. Ők választhatnak, hogy összpontosítson egy adott nyelvet vagy nyelvjárást vagy tanulnak nyelvet általában. Egyes programok megkövetelik a diákok tanulni egy idegen nyelvet.

Azok, akik folytatni diplomát nyelvészet lehet találni, hogy a nyelvtudás és hogy képesek beszélni egy nyelvet fokozható. Továbbá, néhány diák arra, hogy erőteljesebben a kommunikáció, problémamegoldás, vagy kritikus gondolkodás képességeit.

A program képes változó költségek miatt számos különböző tényező. Az iskolák információt nyújt az egyedi díjak, tandíj, és anyagok költségeit. Ezeket a költségeket lehet változtatni egyik helyről a másikra, és évről évre.

Azok a mester fokozatot nyelvészet elláthat egy sor különböző karrier. Tudnak dolgozni nyelvi oktatásban vagy képzésben, segíti a diákokat, hogy többet tudjon idegen nyelven, vagy tudnak bemenni számítógépes nyelvészet, amely foglalkozik a feldolgozása és elemzése nyelvet használni a számítógépeket. Diplomások is lehetősége van, hogy legyen nyelvjárás edző, beszéd patológusok, nyelvi kutatók, sőt fordítók és tolmácsok.

Ha szeretne egy mester diplomát nyelvészet, a kezdetekhez egyszerű. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

read_more

filters

  • Mester
  • Humán tanulmányok
  • Nyelvészet
fields_of_study
  • Humán tanulmányok (3)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format