Keystone logo

4 Online Mester Programok ban ben Neveléstan Oktatási kutatás Oktatási gyakorlat 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • Neveléstan
  • Oktatási kutatás
  • Oktatási gyakorlat
Szakirányok
  • Neveléstan (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online Mester Programok ban ben Neveléstan Oktatási kutatás Oktatási gyakorlat

Sok hallgató folytat egy mesterképzést követően az egyetemi fokozatot, hogy bővítse a karrierlehetőségeket. Az ilyen programok magukban foglalják a magasabb szintű tanulmányokat, amelyek olyan fejlett szakértelmet és készségeket fejlesztenek ki, amelyek értékesek belül és kívül egy adott területen.

Mi az a mester az oktatási gyakorlatban? Ez a program fejlett kurzusokat kínál az elméletek, gyakorlatok és technikák a formális oktatás és hogyan lehet a leghatékonyabban tanítani a diákokat. A tanterv kiterjed a tanítás olyan aspektusaira, mint a tanulás neurotifikája, a hallgatóknak az új ismeretekkel való kapcsolata, a tanulás szociális és érzelmi aspektusai, valamint az oktatási technológiák hatékony felhasználása. A program és a hallgató céljaitól függően a tanfolyamok az adminisztratív szerepekre összpontosíthatnak az oktatási rendszerek javításában.

A mesterképzés az oktatási gyakorlatban segít a hasznos karrier- és életképesség megteremtésében. A hatékony kommunikációs és szervezési készségek gyakoriak, és a diákok jobban betekinthetnek arra, hogy mások hogyan működnek legjobban egy munkahelyi vagy tanulási környezetben. A vezetés és a döntéshozatal is hangsúlyos.

A mesterképzés általában 1-3 évig tart, de az ilyen évek tandíja valószínűleg magasabb lesz, mint az egyetemi kurzusok esetében. A költségek egy iskolából és egy programból egy másikba is eltérnek, és lehetnek díjak a szükséges tankönyvekhez vagy a távoktatáshoz. További információért forduljon a megfelelő felvételi hivatalhoz érdeklődő iskoláiban.

A mesterképzés az oktatási gyakorlatban magasabb foglalkoztatási lehetőségeket nyit meg az oktatási környezetben. A közoktatási rendszerekben a tantervfejlesztők és a megbízók felelősek az osztályteremben megvalósított tanulási programok kialakításáért; a magániskolákon belül oktatási tanácsadók bérelhetnek hasonló feladatokat. Pályázva egy üzleti végzettséggel, a diplomások is keresnek pozíciókat a vállalatok vállalati trénerek, fejlesztése és finomítása programok képzésére az új alkalmazottak.

Sok olyan iskola, amelyek az oktatási fokozatot oktató programokat kínálnak, szintén oktatói mesterképzést kínálnak. Online lehetőségek is megtalálhatók a távoktatásban tanulók számára. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.