Keystone logo

5 Online Mester Programok ban ben Neveléstan Instruction Pedagógia 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • Neveléstan
  • Instruction
  • Pedagógia
Szakirányok
  • Neveléstan (5)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online Mester Programok ban ben Neveléstan Instruction Pedagógia

A mesterfokozat megszerzése sok előnnyel járhat, a megnövekedett munkalehetőségekből és a hatalmak növeléséből a szakterületen belüli nagyobb szakértelemhez. A legtöbb mester program egy-három év hosszúságú, és magában foglalja a független kutatás valamilyen formáját.

Mi a pedagógiai mester? A pedagógia a tanítás elméletére és gyakorlatára utal, és elsősorban a tantermi tanítási lehetőségeken alapuló módszerekre, anyagokra és filozófiára összpontosít. Ezek a programok magukban foglalhatják az oktatás történetét lefedő tanfolyamokat, a különböző tantárgyak és korcsoportok oktatási megközelítéseinek kidolgozását, az oktatás tervezésének és végrehajtásának kihívásait, valamint az értékelési gyakorlatok kidolgozását, végrehajtását és értékelését. Számos program magában foglal egy komponenst a területen, az egyetemhez kapcsolódó iskolákban, ahol a program található.

A hallgatók e programokban jellemzően képesek elemezni és értékelni az oktatási módszereket és megközelítéseket. A diákok tanításának lehetőségei a társult tantermekben képesek tanári készségeket építeni és bevezetni az új időgazdálkodási és szervezési technikákat. A diákok növelhetik a szóbeli és írásbeli kommunikációs készségeket a kutatás és az osztálytermi tapasztalatok révén.

A mesterképzés költsége függ a tényezőktől, mint a program hossza és a szakterület. Közvetlenül kommunikál a programokkal, amelyeket fontolgat, a legjobb módja annak, hogy részleteket szerezzen a költségekről és a tanfolyamról.

A pedagógiai mesterképzések minősítő hitelesítői lehetnek azok számára a diákok számára, akik a korai gyermekkorban, az általános iskolában vagy a középiskolában kívánják folytatni a pályafutását az állami vagy magániskolákban. A tanári pozíciók mellett ez a fokozat olyan felhasználók számára hasznos, akik pályafutásukat oktatási szoftverfejlesztőként, tesztelő és értékelő fejlesztőként, tananyagfejlesztőként vagy oktatói kiadóknak tartják. Egyes diplomások azt is szeretnék folytatni pályafutását tanácsadóként vagy tanárképzőként, akik szakterületen vagy meghatározott korcsoporton belül szakosodtak.

A pedagógiai mester az új karrierjét új magasságokba teheti. Az egyetemek és a rendelkezésre álló online lehetőségek között megtalálhatja a megfelelő illeszkedést. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.