Keystone logo

3 Online Mester Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Számvitel Szakmai számvitel 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Számvitel
  • Szakmai számvitel
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online Mester Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Számvitel Szakmai számvitel

Master of Accounting diplomások képzett értékelésére, elemzésére, és közli a pénzügyi információkat a vállalkozás érintett, bizonyítva tudásukat, hogy rendkívül értékes, sőt nélkülözhetetlen. Megvilágítva minden szempontból a vállalati pénzügyi környezet és a piacok, Mester Számviteli online programok fejleszteni a diákok "megértését pénztárkezelés, tőkeszerkezet és a piaci elmélet. Fókusz egy Mester Számviteli Online program tartalmazhatja Treasury és etikát, pénzügyi piacok és intézmények, nemzetközi vállalati pénzügyek, stratégiai pénzügyi gyakorlat, Informatikai és hajtottuk végre.

Mester Számviteli online képzési programok épít előzetes tudás és tapasztalat egy agglegény 's diplomát egy kapcsolódó téma. Jártasság az oktatás nyelve is előfeltétele, amely lehet, hogy bizonyítható a vizsgálatot.A web-alapú tanulmány mód a magas szintű rugalmasságot, amikor ütemezés során, hogy egy Mester Számviteli Online optimális választás a dolgozó szakember, aki arra törekszik, hogy a tudás és a készségek és hozzátett még egy versenyelőnyt szakértelmüket.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan lehet alkalmazni, hogy beiratkozik a Master in Accounting online program az egyik kiemelt egyetemek és üzleti iskolák az alább felsorolt, egyszerűen lapozzunk lefelé, és kattintson a részletekért. Kérhet információkat kell küldeni Önnek az iskola közvetlenül mindössze egy perc alatt!