Keystone logo

5 Online Mester Programok ban ben Társadalomtudományok Szociológia 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • Társadalomtudományok
 • Szociológia
Szakirányok
 • Társadalomtudományok (5)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Online Mester Programok ban ben Társadalomtudományok Szociológia

  A mester fokozatot egy egyetemi szintű diploma, hogy általában körülbelül két év alatt fejezik be, de néha kell kitölteni egy év alatt. Ez fokú szintet magában mélyreható vizsgálat egy meghatározott témakör.

  Mi egy online mester Szociológia? A mester szak a szociológia lehetővé teszi a diákok, hogy többet arról, hogyan működik a társadalom és az emberek egymáshoz való viszonya. A diákok tanulmányi témák, mint az emberi viselkedés, a politika és az etika. Ez a program célja, hogy a tanulók megértsék, hogyan kapcsolatok fejlesztése, és az ilyen kapcsolatok befolyásolják a társadalmi egység. Egy pillantás kérdések társadalmakban is lehet venni a programban. A legtöbb képzéseit rendszerint egy kutatási projekt a mélyreható tanulmányt a szociológia témában.

  Alkatrészek szociológia mesterképzésre segíthet a diákok fejlesztésére munkavégzéshez szükséges képességek a szociális programokat.A diákok is tudják, hogy a készségek fejlesztése, hogy hasznos lenne, hogy a karrier az emberi erőforrások, biztosítva számukra a lehetőséget, hogy előre a jelenlegi karrierjét.

  A program költségei nem valami amit lehet tűzött le átlagosan miatt szórások az iskolák között. A diákok megtudja költségeket az iskolai választás.

  Pályakezdő szociológia program készek dolgozni területeken, mint az emberi erőforrások, a politika, a szociális szolgáltatások és a kutatás. A megszerzett készségek egy ilyen programban segíthet egy tanulót, hogy készítsen lenni egy szociális munkás, elemző és kutatási szakember. Ez a fajta program is vezethet munkalehetőségek tanítás, vagy a közrendre. A mester fokozatot is lehet egy lépcsőfok felé dolgozik a PhD

  Ha van egy érdeke, hogy hogyan működik a társadalom, illetve a szociális viselkedés az emberek, majd a Mester Szociológia lehet valami, hogy fontolja.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.