Keystone logo

Szűrők

 • Mester
 • Mérnöki tanulmányok
 • Gyártásmérnöki
 • Termékfejlesztés
Szakirányok
 • Mérnöki tanulmányok (2)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

2 Online Mester Programok ban ben Termékfejlesztés 2024

  Online Mester Programok ban ben Termékfejlesztés

  A főiskolai diploma megszerzése után sok diák egy mesterfokozatot választ egy kapcsolódó területen. Ez a tanulmányi lehetőség úgy van kialakítva, hogy a hallgatók koncentrált képzésben részesüljenek, és segítheti a diákokat abban, hogy a jövőben előrehaladott karriereket biztosítsanak.

  Mi a Mester a Termékfejlesztésben? Számos szervezet és vállalat használ termékfejlesztést az új termékek létrehozásának és gyártásának optimalizálására. A termékfejlesztés azt vizsgálja, hogyan lehet hatékonyan új vagy módosított termékeket fejleszteni a fogyasztók érdekében. A mester program ezen a területen a tanfolyam gyakran több fejlett tanfolyamok üzleti készségek és menedzsment, beleértve a termék innováció, értékesítési stratégia, marketing, munkafolyamatok és a projekt menedzsment.

  Ez a tanulmányi terület számos olyan tulajdonsággal és képességgel rendelkezhet a hallgatók számára, amelyek javíthatják a mindennapi élet különböző aspektusait. A termékfejlesztés hallgatói gyakran kreatívak, és lenyűgöző szervezési készséggel rendelkeznek. Továbbá ezek a diákok hatékony kommunikációs módszereket gyakorolnak.

  Különböző tényezők határozhatják meg a diploma megszerzésének teljes költségét. Még az ugyanazon a területen tevékenykedő programok is nagyon eltérőek lehetnek a tandíjak arányában, ezért a diákokat arra ösztönzik, hogy a beiratkozás előtt figyelmesen kutassanak a potenciális programokról. A diákok gyakran pénzügyi támogatást vagy ösztöndíjat fizetnek, hogy segítsenek fizetni egy bizonyos fokozatot.

  A fejlettségi fokozat a termékfejlesztés területén további karrierlehetőségeket nyit meg, amelyek messze túlmutatnak a belépési szinteken. A mesterképzés is segíthet a diákok folytatni doktori programokat a kapcsolódó témákban. Az e területen folytatott előrehaladott karrier számos iparágat, köztük az ételeket és italokat, a gyógyszereket, a vegyiparot, a fémmegmunkálást, a biotechnológiát és az űrkutatást jelenti. A karrier lehet gyártást végző mérnök, biztonsági menedzser, marketingkutató és anyagmenedzser.

  Lehetőség van mesterképzésre a világszerte elérhető több száz egyetem közül. Ha összetett ütemezéssel rendelkezel, érdemes lehet online diplomát folytatni vagy részmunkaidőt tanulni. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.