Keystone logo

10 Online Mester Programok ban ben Turizmus 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • Turizmus és vendéglátás
 • Turizmus
Szakirányok
 • Turizmus és vendéglátás (10)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Online Mester Programok ban ben Turizmus

  A mester szak lehetővé teszi a hallgatók, hogy tanulmányozza a témát mélyreható. Ez egy egyetemi szintű diplomát lehetőség, hogy rendszerint 1-2 év alatt fejezik be. A legtöbb program megköveteli a diákokat, hogy egy diplomát, mielőtt beiratkozás.

  Mi egy online Master Turizmus? A turizmus diplomáját lehetővé teszi a diákok, hogy vizsgálja meg a különböző szegmensek az iparág, beleértve a szállítást, szállodák és éttermek. Megismerik összerakva átfogó turisztikai csomagok és kezelése minden szempontból létrehozásának üzleti turizmus. A diákok tanulmányi üzleti témák, mint a marketing, az értékesítés és a kommunikáció. A legtöbb program is kiterjed népszerű úti vagy hogyan kell választani egy jó cél az ügyfelek számára. A diákok is végezhet egyéni kutatási projektek vagy a mélyreható vizsgálat egy adott területen a turizmus.

  A program lehetővé teszi a hallgatók a turizmus, hogy a munkavégzéshez szükséges képességek számos területén az üzleti turizmus a vezető szinten.A hallgatók képesek lehetnek a készségek fejlesztése, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a turisztikai vállalkozások, vagy elősegítik a meglévő vállalkozások.

  Költségei a program eltérő lehet attól függően, hogy az iskola által kiválasztott és a pontos részletek a program, amelyben a hallgató beiratkozik. A legpontosabb költségbecslést lehet beszerezni az iskola, ahol a hallgató úgy dönt, hogy tanulmányozza.

  Karrier lehetőségek a diplomások egy turisztikai programot tartományban idegenvezető túra üzlet tulajdonosa. Pályakezdő dönthet úgy, hogy összpontosítson egy adott turizmus vagy a munka egy túra cég kínál különböző rendeltetési csomagokat. A hallgatók képesek működni, mint a marketing menedzserek, utazásszervezők és utazási iroda vezetők. Pályakezdő program is választhatják a szállodák, a kormányzati szervek, illetve a saját vállalkozás indítására.

  Ha érdekli a turizmusban és nagyszerű getaways emberek, majd a Mester Turizmus lehet jó program.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.